Jump to content

2kas

Narys
  • Turinio skaičius

    8
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie 2kas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 2kas

    Klausimėlis?

    Tai man ir nesvarbu (siaip demo pažiūrėti galit ).
  2. 2kas

    Klausimėlis?

    As tai nepykciau bet kai admin pradeda aiskinti kad yra taisykliu kuriu nera tai man biski pikta
  3. 2kas

    Klausimėlis?

    O tai dabar mane banino del neegzistuojancios taisykles? Ir dar aiskino kad tokia yra ir nieko adminas gali ateiti prispankti kad kazkokia taisykle yra tada po savaites ja idesit ir jam nieko?
  4. 2kas

    Klausimėlis?

    As nieko neatskyriau bet tiek to. Ir tokios taisykles kaip neiskirineti pagal mane nera. Prasyciau parodyti kur? Nes jei baninate pagal isivaizduojamas taisykles tai yra negrazu.
  5. 2kas

    Klausimėlis?

    Kelinta taisyklė?
  6. 2kas

    Klausimėlis?

    • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/tradeban76561198452493136/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? JailBreak serve 2022-04-27 21:19:57 • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Neatsimenu • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Situacija: 60 min CT ban dėl išskirinėjimo, pagal admina kuris mane iš banino. (Suprantu kad rašymas čia dėl 60 min ct bano nesąmonė, bet man įdomu ar tokia taisyklė kaip negalima išskirinėjimas išvis yra nes admin sakė kad yra ) Eilini kartą admin nesugeba paaiškinti už ką aš gavau baną. Butu gerai, kad paaiškintu kaip aš išskirinėjau žmones, nes kai paklausiau nesugebėjo paaiškinti ir po to išėjo. Todėl nežinau kaip to ką jis vadina išskirinėjimu nedaryti ateityje. Norėčiau, kad adminai nežinodami taisyklių arba nepaaiškinę už ką banina nebanintu. (tokios taisykles kaip negalima išskirinėti nesu matęs. pataisykite jei klystu)
  7. Klausimėlis(nenusiskundimas) Situacija Aš ižeidžiau prižiurėtoja už tai gavau 3mėn muta ir gag poto prisijungiau su kita paskira(norėdamas pažiūrėti ar su kita paskira prisijungus galesiu kalbėti ar ne) ir gavau bana visam laikui . Klausimas Ar būtų galima mane atbaninti ar ne? (butu gerai unmutas ir ungagas prieto pacio, nes savo klaida supratau).
×
×
  • Create New...