Jump to content

R1cka

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi R1cka pranešimai

  1. Atsiimu užklausa. Dėl amžiaus galėjau parašyti privačiai. Dėl bendravimo, turėjau omenyje pačiame serveryje. Ten 70% vaikai ir primetančiais suaugę žaidžia. P.s.: O jei tu vertini apie mane iš vieno sakinio ką parašiau... matosi, kad su primityviu mąstymu esi. Sorry, bet tai tiesa.
  2. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. R1čka https://steamcommunity.com/profiles/76561198013464672/ Metu turiu daugiau negu reikia. 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Taip noriu būti admin dėl to, kad pravalyti šiukšles, nes tie vadinami parazitai dažnai užsuka į jūsų servą. O kai kurie laisvai žaidžia kuri laiką, o esamieji admin neskiria laiko arba nesupranta, kad naudoja cheats. Na tai pat užkirsti kelia įžeidinėjimams, nes kai kurie nevaldo taip vadinamo bazaro ... 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Ne nesu buvęs admin, nors seniau buvo siūlytą, bet neturiu kuom pagrysti savo teiginį. Visgi noro turiu ir skirti tam laiko, kad išmokti. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? AWP 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Na kažko reikšmingo neturiu ką pasiūlyti, bet turiu nemažai patirties žaidžiant skirtinguose AWP servuose, turiu minčių ir idėjų, kaip galima padaryti dar įdomesnį žaidimą. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Neturiu jokios rekomendacijos, nes žaidime beveik nešneku, nematau reikalo aušinti burnos su vaikais ar paaugliais.
  3. Sveiki mano zaidimo nick R1cka, jau zaidziu vimo awp serveryje gana ilga laika, esu vienas is top 3 prisaudanciu, zodziu k/d 2.7 .... Sis servas man patinka tuomi, kad yra daug zaidzianciu lietuviu ir yra mazas ping. Del mano amziaus tai turiu daugiau meteliu negu reikia. Taip noriu buti admin tik del to, kad pravalyti suksles, nuo parazytu kurie tersia si puiku serva. Esu awp servuose prazaides labai daug laiko ir mano akims yra zinoma kas imanoma, o kas ne. Patirties turiu sukaupes nemaza bagaza. Taip minusai tokie mano, kad nesu buves admin, del real life darbo nepasijungiu kiekviena diena, kartais gali trukti ir savaite, ir visgi nepaisant to as gana aktyviai zaidziu awp/vimo serve kai galiu. Kadangi esu prazaides keliuose awp servuose, turiu geru ideju, kaip galima padaryti dar idomesni awp zaidima.
×
×
  • Create New...