Jump to content

360 Noscope

Narys
  • Turinio skaičius

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie 360 Noscope

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Jusu Nick bei nuorada į steam profili - 360 Noscope https://steamcommunity.com/profiles/76561199073459314/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - nezinau Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - console Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - console dejo bana nors buvau atbanintas nuo serverio senai kai gavau perm bana nuo jeffkillerio ir ismete tokia priezasti [SourceSleuth] Tavo IP yra perm banintas, todėl užbaniname tavo šią Steam paskyrą 2 dienom (dėl Dinaminių IP atvejų)
  2. siandien norejau jungtis i fun multigames ir mane uzbanino serveris nors mane jau atbanine nuo serverio senai man ismete sita [SourceSleuth] Tavo IP yra perm banintas, todėl užbaniname tavo šią Steam paskyrą 2 dienom (dėl Dinaminių IP atvejų)
  3. o siandien bus unbanas ar kada nes as noreciau siandien palost serve
  4. mano senas nickas ant sito accounto buvo 360 Noscope Bet As visus nickus istryniau ir uzsidejau flick lvl 10
  5. ir daug adminu/priziuretoju gali patvirtint kad necheatinu
  6. pamegink paklaust datrollerio ar jis mato mano maino valandas nes as ji drauguose turiu
  7. Ponas jeffkilleris (specadminas) sake man pateik maina pateikiau paskui sako ijunk valandas sakiau kad negaliu nes ne i ta emaila notificationai ateina o i draugo ir uzbanino uz "wallhacka" stai mano mainas https://steamcommunity.com/id/skripefans/ cia yra 2k hours
×
×
  • Create New...