Jump to content

-Gucci

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie -Gucci

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/Rycka/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Siandian 10:20val aim_redline Vimo 1v1 • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? PlayBoy • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Buvo taip kad adminas visiems po mute davinejo uz toxic ir admin disrecpect, paskui as isitraukiau i pokalbi pradejau sakyt kad elgies kaip vaikas visiems po mutus duoti sake kad jam poh*i yra (turiu irodymus) ir kai jis pasake kad jam poh*i as sakau poh*i tik loh*i ir po keliu sekundziu gavau mute uz admin disrecpect. Tai jus man pasakykite kaip tokia adminai atsiranda?
  2. -Gucci

    Anketa

    1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Guccinskas https://steamcommunity.com/id/TadasViksraitis7/ 15metu 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu zmogus kuriam patinka isbandyti kazka naujo pvz kaip buti priziuretoju serverio. Kodel noriu tapti priziuretoju/pagalba, todel kad yra daug zmoniu kurie nesilaiko taisykliu serverio ir daznai nervina kad vaikas klykia balso pokalbyje arba izeidineja kazkuri zmogiu kai to tarpu nera priziurtojo serveryje ir labai noretusi prisideti prie iniaciatyvos ir padet zmones kurie kencia nuo tokiu neklauzadu, taipogi niekada nesigailiu del bausmiu laiko ir t.t. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Nesu buves. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Priziuretoju. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Pasiulyti kad pridet naujo i serveri ir t.t. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Nieks nerekomendavo, kaip ir sakiau megstu daug ka naujo isbandyti tai isbandziau bet didele tikimybe kad neiseis patekti, tai pats sau rekomendavau pabandyti.
  3. -Gucci

    BANAS UZ BAZARA

    Gautas banas praktiskai uz nieka. Biski bazarinau ir fsio padare kazkuris adminas vote taip ne uzdrausti Guccinskas puse servo taip ir bana taip gavau banas lygtais nuo aivarenzo
×
×
  • Create New...