Jump to content

<-----Ne kietas

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie <-----Ne kietas

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Bet ar šie acc buvo pagauti ,,čytinant" serveryje?. O dėl šitų acc, tai ilga istorija. Buvo skirti boostinti mainui. Tačiau kai pats main'as gavo vac'a už skin changer tai tiesiog jie buvo nereikalingi. Ir spec juos vac'inau.
  2. Jūsų Nick bei nuoroda į steam profili - <-----Ne kietas https://steamcommunity.com/profiles/76561198201097883/ Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - Apie 19 valanda(tačiau ban liste rašo 16:21:11) VIMO.LT| AWP Only 128T !ws !gloves Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - BtM Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausme gavote jus? - Na žaidžiau ramiai serveryje, būna visiem kad sekasi šaudyti ar panašiai. Pradėjo kai kurie sakyti jog aimlock`as, aimbot`as. Aš kadangi esu charismatiškas, taigi tai priėmiau kaip juokus ir juokavau, kad: Tuoj išjungsiu, na išjungiau nebesiseka man ir pnš.. Pažaidus kurį laiką pamačiau jog gavau ban`ą. Tokiu atveju gal būtų malonu ir pamatyti tas vietas kuriose aš ,,hackinau", ,,čytinau". Kadangi banas buvo visiškai už nieką.
  3. Jūsų Nick bei nuoroda į steam profili - <-----Ne kietas https://steamcommunity.com/profiles/76561198201097883/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaudė? - Apie 19 valanda(tačiau ban liste rašo 16:21:11) VIMO.LT| AWP Only 128T !ws !gloves Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - BtM Kokia buvo situacija, kas įvyko, kodėl bausme gavote jus? - Na žaidžiau ramiai serveryje, būna visiem kad sekasi šaudyti ar panašiai. Pradėjo kai kurie sakyti jog aimlock`as, aimbot`as. Aš kadangi esu charismatiškas, taigi tai priėmiau kaip juokus ir juokavau, kad: Tuoj išjungsiu, na išjungiau nebesiseka man ir pnš.. Pažaidus kurį laiką pamačiau jog gavau ban`ą. Tokiu atveju gal būtų malonu ir pamatyti tas vietas kuriose aš ,,hackinau", ,,čytinau". Kadangi banas buvo visiškai už nieką.
×
×
  • Create New...