Jump to content

Juan Deag

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie Juan Deag

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Atsakymas : Esu Juan Deag'as , šiuo metu man yra 18 metų. Steam url : steamcommunity.com/id/valiuks420/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Atsakymas : Esu galantiška asmenybė, bei einu tik už teisingumą. Gerai sutariu su visais žmonėmis , lengvai randu problemos kompromisą. Esu šaltų nervų , tad sunervinti mane gali prireikti pastangų. Šiame projekte norėčiau tapti prižiūrėtoju dėl kelerių dalykų. Dėl nuolatinio neteisingumo ir nuolatinių bendravimo problemų tarp žaidėjų serveriuose. Šiuo metu esu uždraustas lankytis šiame serveryje dėl įtarimo, jog naudojau WH , mano nuomone tai buvo neteisinga , bet kaip ir vienam admin'ui sakiau gerbiu jūsų nuomonę. Taip pat galėčiau drąsiai teigti , jog padėsiu šiam projektui plėstis ir palaikysiu tvarką man paskirtoje aplinkoje. Taipogi esu aktyvus ir kūrybiškas, tad naujų įdėju mano galvoje netrūksta. Esu vienas iš tų žmonių, kurie tikrai neieško žodžio kišenėje. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Atsakymas : Šiame projekte esu gan senokai sakyčiau buvęs ir paprastas Admin'as , SpecAdmin'as . Dabar buvau padaręs pertrauką , bet šiame projekte esu gan seniai, tieš šia paskyra gal ir neatrodys gal taip , bet esu turėjęs daug paskyrų pražaistų šiame projekte. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Atsakymas : Dažniausiai lankausi VImo.lt For Fun serveryje. Tad manyčiau idealiausia vieta man būtų ten. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Atsakymas : Žadu prisidėti įdėjomis, bet kokia pagalba kokios reikės šiam projektui plėstis ir augti. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Atsakymas : Manau galėtų žodį užtarti Donce jeigu jis mane prisimena. Gan neblogai sutardavau su juo For Fun serveryje.
  2. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Atsakymas : Juan Deag 17 metų http://steamcommunity.com/id/valiuks420 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Atsakymas : Esu žmogus , kuris visada ieško tiesos, ir visada tik už tiesą, neapkenčiu melo, esu begalo ambicingas žmogus kuris siekia savo tikslo , kad ir bet kokia kliūtis pasitaikytų mano kelyje. Taip pat mėgstu kooperuotis su kitais žmonėmis, arba kitaip mėgstu komandinį darbą , su visais žmonėm elgiuosi mandagiai, neskleidžiu pykčio, tik gryną pozityvą. Pagal tai galima spręsti , jog esu optimistas. Dažnai mėgstu tvarką , bet neesu perfekcionistas, tad kartais ir prametu kokia smulkmenėlę per petį. Ko gero galiu drąsiai sakyti, jog esu tikrai aktyvus žmogus, visada ištiesiantis pagalbos ranką arba numetantis pagalbos ratą žmogui , kuriam reikia pagalbos. Vimo serveryje žaidžiu gan ilgą laikotarpį ypač Multigames serveryje , šį žanrą kapoju nuo laikiuxo laikų. Serveryje noriu tapti prižiūrėtoju , nes matau , kad jame vyrauja didelė netvarka ir kadangi esu aktyvus manau palaikyčiau tvarką serveryje. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Atsakymas : Spec. Adminu etc. esu, bet aukštesniose pareigose - ne. Norėčiau išbandyti savo jėgas. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Atsakymas : Multigames serverio. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Atsakymas : Manau raščiau būdų kaip prisidėt, įdėju siūlymu , padėčiau žmonėm. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Atsakymas : Ne.
  3. Zdarovenko, esu Karolis , man yra 17 metų , ir norėčiau pretenduoti į Multigames Prižiūrėtojų poziją. Šiek tiek apie mane: Esu žmogus , kuris visada ieško tiesos, ir visada tik už tiesą, neapkenčiu melo, esu begalo ambicingas žmogus kuris siekia savo tikslo , kad ir bet kokia kliūtis pasitaikytų mano kelyje. Taip pat mėgstu kooperuotis su kitais žmonėmis, arba kitaip mėgstu komandinį darbą , su visais žmonėm elgiuosi mandagiai, neskleidžiu pykčio, tik gryną pozityvą. Pagal tai galima spręsti , jog esu optimistas. Dažnai mėgstu tvarką , bet neesu perfekcionistas, tad kartais ir prametu kokia smulkmenėlę per petį. Ko gero galiu drąsiai sakyti, jog esu tikrai aktyvus žmogus, visada ištiesiantis pagalbos ranką arba numetantis pagalbos ratą žmogui , kuriam reikia pagalbos. Vimo serveryje žaidžiu gan ilgą laikotarpį ypač Multigames serveryje , šį žanrą kapoju nuo laikiuxo laikų. Serveryje noriu tapti prižiūrėtoju , nes matau , kad jame vyrauja didelė netvarka ir kadangi esu aktyvus manau palaikyčiau tvarką serveryje. Prie serverio prisidėčiau įdėjom , ne tik savo prižiurėjimu. Nick žaidime : Juan Deag Steam url : http://steamcommunity.com/id/valiuks420
×
×
  • Create New...