Jump to content

Mr.Bubz

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

Apie Mr.Bubz

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

1350 profilio peržiūros
  1. Steam : https://steamcommunity.com/id/Reidaspvk/ Csgo nežaidžiau normaliai 4 mėnesius prieš porą dienų vėl pradėjau žaisti bandžiau prisijungti į 1v1 serveri ir gavau bana Bano laikas apie 15:10 2021/07/03 Bausmę gavau automatiškai nuo konsoles Seniau žaisdavau ir nebūdavo problemu jokių banu ar panašiai projekte pats esu buvęs specadmin 3-4men. Bet neperseniausiai pakeičiau interneto plana su juo pasikeitė ir kortelė kuri eina į routeri su tuo gavau naują IP adresą ir nežinau ar man davė žmogaus kurio jis buvo seniau ir žaisdamas kažkokiu šūdu pripainiojo ar panašiai bet VIMO projekte personaliai tikrai nebuvau nusižengęs.
  2. Mr.Bubz

    bausme

    Turejei gauti ispejima kai ispradziu pradejei izeidinet jei i ji nekreipei demesio ir toliau izeidinejei ir uz tai gavai bana pats esi kaltas nes ir vel, buvai ispetas ne as zinoma sprendziu ar busi atbanintas, bet nesitikek unbano.
  3. Sugebat prisidibt tik is servo isejau 😄 @NaXnY
  4. Vimo Training serve 22h bk mape kazkoks cipliukas pasijunges cheatus : https://steamcommunity.com/profiles/76561198990774652/ 15 pacui dar net nera kalba t.t ir norejau pranest kad sake su vpn jei bana gaus su kitu acc ateis t.t Dekui uz demesi
×
×
  • Create New...