Jump to content

this is my pee pee

Narys
  • Turinio skaičius

    6
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

1

Apie this is my pee pee

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nu gerai ir aisku. geros dienos
  2. Tai man tiesiog reikia zinoti.Ar cia taip ir perm paliksi ar galetum su trumpinti?
  3. Zinau vel netikesi,su naujeju vac update atsirado naujas anti cheatas ir kadangy as us cytus ne moku ir naudoju nemokamus eigu as noreciau cytinti tureciau naudoti launch option -insecure ir eigu zaitsciau su jo man neleistu varyti i awp only arba kaskokis ne cytinimo serverius,nu tiesiog sakyk eigu sutrumpinsi bana or paliksi taip man bus viskas aisku.
  4. Zinau.Bet tu manim netiki kad je yra baninti nes as cytinau,ir tie 2 noscopai apie kuriuos snekejau je yra visi legit ir be jokiu external ir internal programu.As suprantu tu galvuoji kad as dar cytinu ir dar netiki kad as neturiu maino,ir sitas yra naujas accountas nes mano vacinti negali zaisti and vimo.lt awp ir man tas serveris patinka.tai tiesiog gal sutrumpintum bana ar kaska,man patinka tas serveris labai..
  5. Zaidziau awp only ant vimo.lt zaidziu zaidziu,ir bandau det per visa mapa noscope.Pagaliau pavyksta..Ir tada kaskoks adminas praso mano main nes zaidziu ant private rank 1 acc,ir as sakau kad neturiu nes as ir neturiu cia mano main as savo maina prasikau pries 4 dienas eigu neklistu. Ir tada mane uzbanino,tai ka man daryt eigu as zaidziu su savo main?
×
×
  • Create New...