Jump to content

Maironis

Narys
  • Turinio skaičius

    9
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

0

Apie Maironis

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Elgiausi nepavyzdingai, del to turejau buti nubaustas, bet manau ne tiek laiko ir ne as vienas turejau gauti bausme.
  2. Kai vyr. priziuretojai perziures demo, jie ir nuspres, kas kaltas, o kas ne.
  3. Kaip ir minejau tavo miesto nenorejau suzinoti, tik spejau, del akcento. (Draudziama paklausti ar is to miesto?) Susitikti ar kazka panasaus nesiuliau nieko. Apie ip tu cia issigalvoji, taves prasiau parodyti kurioje vietoje grasinau ir kazka sakiau su ip. Paklauses kodel mutinu zmones, pasakiau, kad jie mane izeidineja, vadina mane cyteriu nors zaidzia, kaip botai, tupi kampe ir nepataiko i zmones. Taip sakiau, kad tu esi pasikeles, nezinau ar tokie turi buti priziuretojai, jie turetu surasti abipusi kompromisa. Tu net neziurejas demo nuimei jam mute, tai nori pasakyti teisingai pasielgiai? Ir tavo tie keisti klausimai ar as cytinu, pats sakei paziuresit demo ir bus aisku, bet nei ziurejot nei ka. Ir taip iseina, kad pagal tavo logina, tu paklausdamas ar as cytinu, man grasinai. Atsakiau i tavo klausimus normaliai, bet pastebejas, kad tu nesupranti paprastu zodziu ir kartoji klausimus, supratau, kad tau beviltiska aiskinti. Ir manyciau jeigu tau per sunku buti priziuretoju, tai galetu tau ji ir nuimti, nors butum lygus su kitais.
  4. Sveikas, Nerka, gali man parodyti kur as minejau tavo ip adresa ir grasinau? Tavo akcentas labai nese i Marijampoliecio, todel uzsiminiau. Tavo elgesys serveryje buvo kaip nesubrendusio vaiko, del to ir klausiau amziaus ir buna isimciu i priziuretojus, nebutinai nuo 17+. Zmoniu as nemutinau be reikalo, jie mane izeidinejo, tam yra toks dalykas kaip demo ziurejimas, o ne "man draugas sake, kad free dave, tai reiskia free". Ir prasau bandydamas issisukti is bedos, neissigalvot savo nesamoniu, kad as kazka grasinau.
  5. Nori pasakyti, kad turejau gauti viena savaite silence be ispejimo? Jeigu jau atidarei chat log'us tada paziurek kaip kiti mane provokavo (pagrinde zodiniai), kad butu lygios teises. Ir beje Nerka savo draugui zemaitoks nueme teiseta mute uz izeidinejimus. Sutinku turejau gauti 30min uz savo bloga pvz. Draudžiama bet kaip įžeidinėti kitus žaidėjus.Bausmė: Pirma karta: 30 min mute/gag, Antra karta: 1 diena mute/gag, Trečia karta: 1 savaitė mute/gag.
  6. Jusu Nick bei nuorada į steam profili https://steamcommunity.com/profiles/76561198858935634/ John SienaKada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - fun multigames apie 17:43 mp_runordie_final_vim Kuris admin nubaude (jeigu žinote) -Nerka Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Atejo priziuretojas Nerka klausinejo apie gag ir mute, nepatikau jam isvadino debilu ir uzdejo silence 10080min.
  7. @Hitman butu smagu gauti admina is tokio gero zmogaus kaip tu. Prizadu taves nemutinti ir buti atsakingu pareiguose. Aciu is anksto. ❤️ STEAM_1:0:449334953
  8. Jusu Nick bei nuorada į steam profili - Maironis, https://steamcommunity.com/profiles/76561198858935634/Kada, kuriam mape ir kuriame serve nubaude? - AM_REDLINE 20:07Kuris admin nubaude (jeigu žinote) - Lukenzas, https://steamcommunity.com/profiles/76561198245295050/Kokia buvo situacija, kas ivyko, kodėl bausme gavote jus? - Tiesiog zaidziau ir gavau free bana, prasau perziureti demo ir nuimti jam specadmina. Adminas nemokedamas juo naudotis, daro nesamones.
×
×
  • Create New...