Jump to content

Ovidijus

Narys
  • Turinio skaičius

    4
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi Ovidijus pranešimai

  1. Ovidijus

    Unban S#R

    • Jūsų Nick ir jūsų nuorada Steam profilio. - Atsakymas - https://steamcommunity.com/profiles/76561198420859057/ • Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? - Atsakymas - Arenoj • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? - Atsakymas - Consolė • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? - Atsakymas - Prisijungiau šiandien,nuėjau off po keliu matchų,dabar galvoju užsuksiu bet banas parėjęs 😄 - ĮRODYMAI - Jeigu turite būtinai juos pateikite, taip konfliktą bei iškilusias problemas išspręstume 10x greičiau ir be papildomų rupesčių.
  2. Ovidijus

    Unmute

    Laba,yra cia padoriu adminu,kurie galetu unmutint in game ir chate? Nes kazkoks biciulius Boga,nusipirkes vipa is mantingos algos ateina ir labai sustra vaidina. 😄 O kai biciuliui atsikerti daro sudinus dalykus ir mutina uz toki dalyka kaip rasizmas. 😄 Comon.
  3. Nenorit unbanint? :DDDDDDDDDD Ar cia uz fake fb pasakyma saunat banus? XDDDDDddd 

  4. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį - S#R,19, https://steamcommunity.com/id/ovidukas/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? - Užėjau į projektą,visai patiko vienas iš serverių (Arena 1x1). Kadangi esu pasižymintis aktyvumu,pamaniau jog reikėtų užpildyt anketą,nes serveryje trūksta drausmės. O su manim galit susipažint serveryje. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur - Teko būti 1.6 cs serveryje. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? - Arena 1x1. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? - Kadangi esu komunikabilus,galima sugalvoti veiklos ir be paprastos rutinos servyje. Tai pat puikiai mokėčiau vesti eventus,suteikti pagalbą žaidėjams,supažindinti su kitais serveriais. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) -
×
×
  • Create New...