Jump to content

DomantasQ

Narys
  • Turinio skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Visi DomantasQ pranešimai

  1. DomantasQ

    Auto banas.

    https://steamcommunity.com/id/Alwayssmoke420/ Prieš valanda išėjau iš awp, dabar ateinu ir vėl kartojasi Dėl dinaminio ip bano.
  2. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/profiles/76561199161748853/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? Vakar naktį maždaug apie 2:00h poolparty Awp only • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? tiesiog suveikė anticheatas per mano klaidą • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Tiesiog man baisiai pingino, ir atjungiau interneta bunant serveryje, prisijungiu iš naujo ir tiesiog gavau bana dėl dinaminio ip.
  3. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Shadow, man yra 18m, https://steamcommunity.com/id/mazasishadowas/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu griežtas, bei šaltų nervų žmogus, turiu kantrybe, visalaika stengiuosi padėti, bendraujantis, kartais ir nusikeikt moku, bet stengiuosi tvardytis, tapti juom norisi nes, noriu prisidėti prie komandos, padėti, ir kiek įmanoma geriau sutvarkyti serverius, kurie turi palengvinančias programas kaip "CHEATAI". 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Taip ir dabar esu vimo specadminas. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? AWP Training, deagle, 1v1 arena. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Stengsiuos dalyvauti kur reikės, padėti kitiems, ir žinoma kaip gi be bendros kalbos su žaidėjais. 🙂 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Ne.
  4. Sveiki, man yra 18m, jau manau dauguma žinomas busiu iš awp servo -Shadow, jame jau gan nemažai laiko esu praleidęs, bei susipažinęs su naujais veidais, esu gan šaltų nervų žmogus, bet būna ir taip kad ne ta koja išlipu iš lovos, bendrauti mėgstu, paskaldyti medinius bajerius kartais mėgstu, jei jie iš mano pusęs yra dar. 😄 ne bet šiaip stengiuosi elgtis tinkamai serveryje, na kaip ir visiems iš tų nervu praslysta vienas kitas žodis, spec adminas buvau 1mėn, na kaikur dar karts nuo karto suklystu, ar tiesiog lėtai sureguoju, nes dar nepratęs per console surašyt viską, bet susitvarkau, kartais klaidų padarau, ar ne ta knopke paspaudžiu, bet iš to viskas pasimokyti galima, ir komandas jau suprantu puikiai, serveryje noriu padaryti tvarkinga, kad nebūtu, tokių nešvarių dalyku kaip sakoma, visokie magiju megėjai, ar tiesiog neprausta burniai, nu dar yra kai ateina iš šalies kokie ten vaikeliukai, parėkaut, bet tai ne problema budavo, esu gan aktyvus ypač dažniausiai awp serveryje, bet apsilankau ir deagle, 1v1 servuose. discordas: Shadowas#1675
  5. DomantasQ

    Pasiūlymas

    Tam ir skirti Prižiūrėtojai, support pagalba, kad tiesiog servuose darytu tvarką
×
×
  • Create New...