Jump to content

RKK

Narys
  • Turinio skaičius

    5
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

-2

Apie RKK

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Gerai, džiaugiuos, kad viską taikiai išsiaiškinome:)
  2. Taisykles paskaityk, nieks 5d neduoda + jeigu vaikui 13m, kam jam 30min mute? kai kurie priz. leidzia mutint ilgesniam laikui.
  3. • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199130572554/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė? .2023-04-20 15;51 Jailbreak buvau offline • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė? Factory • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę? Gavau bausmę už ''Free Mute'' nors taip net nepavadinčiau, zodžiu, dieną prieš gaunant bausmę užmutinau žaidėją neturinti 15m 2savaitėm, jis sukūrė ticket ir factory nusprendė mane nubausti už free mute, nes jis turėjo ''anketą į warden neturint 15m''. Nesuprantu, jeigu tu susikuri anketą į warden nors neturi 15m, gaunasi, kad gali kalbėti teruose? Taisyklėse neradau tokio dalyko:) Ban'as jau praėjo, bet sugalvojau parašyti šią temą, kad bet atgauti admin. + gavau 5d ban, vietoj 1 ar 2d.
  4. RKK

    Free ban Echo

    Vėl nepagrįsta logika ir be įrdm likau nubaustas, niekas tu istoriju nekuria, tu pats pradėjai mazintis tresuoti ir čia dbr bandai vartytis iš gaidžio, įspaudžiau tave į kampą ir gavau ban ant vimo dc už tavo nekompetensija:). dėl ct bano sutinku, bet dėl ban persistengei.:) Laukiu auštesnes pareigas turinčiu adminu nuomonės, nes man sunkiai sekasi su šituo primatu.
  5. RKK

    Free ban Echo

    sveiki, gavau free ct ban ir ban 1d, bet apie viska nuo pradžių, žaidėme vimo jlbrk tuo metu žaidėme spalvas žaidimą ir žaidimui susibuginus mirė 3/3 kalinių iš pradžių nežinojau kad jis susibugino, nes iš mano perspektyvos nelabai matėsi(neužšoko ant spalvos ir tiek..) - pagalvojau. tada gavau 120min ct ban'ą ir parašiau adminui echo kuris mane užbanino į dc, nežinau ar jam viskas gerai su protu bet jis mane už nieka užbanino 1d priež; etikos stoka. Sukuręs tikect'ą vimo dc serveryje paprašiau pagalbos, atrašė echo, kad aš jį neva išvadinau kažkaip ar kažką negražaus parašiau jam kartu i dc su tomis žinutėmis kur klausiu ''už ką ban?'' paprašęs pateikti įrdm. jis pradėjo kažkaip išsisukinėti, nervintis, greitai rašė po vieną žodį, kas antras žodis: '':DDDD'' ''XDDD''-neturėjimas ką pasakyti ir atmazų galvojimas. Netrukus mane užbanino discorde dm ir vimo dc, ir išvadino melagiu, apsišaukeliu, nors toks ir nesu:/. Nesiekiu išmesti iš pareigų šitą admins. narį, bet tikiuos jis išmoks pamoka, surinks įrdm, ir galvos ką daro, viskas ko prašau- unban.<3 steam profile:https://steamcommunity.com/profiles/76561199130572554 admin nario nick: Echo
×
×
  • Create New...