Jump to content

Be Positive ツ

Narys
  • Turinio skaičius

    3
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

4

Apie Be Positive ツ

  • Rankas
    Naujokas

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Be Positive ツ #2, 19 metų https://steamcommunity.com/profiles/76561198311460390/edit 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju? Esu pakankamai bendraujantis žmogus, kuriam svarbi ir tvarka, ir gerai praleistas laikas serveryje. Pretenduoju į prižiūrėtojo vietą, nes manau, kad esu tinkamas žmogus ir noriu pabandyt savo jėgas :D. Dažnai būna situacijų, kai nėra prižiūrėtojų ir atsiranda žmonių, kurie pažeidinėja taisykles ir trukdo kitiems, todėl prižiūrėtojas praverstų. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Esu turėjęs Admin privilegijas Training serveryje. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju norėtumėte tapti? Pretenduoju į Training prižiūrėtojo vietą. 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Galvočiau apie naujus Training žemėlapius, nes seni žemėlapiai jau nėra tokie įdomūs. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? Xaba.
  2. Labas visiems! Man yra 18 metų, vimo.lt serveriuose esu žinomas kaip Be Positive ツ #2. Čia žaidžiu jau ne vienerius metus. Nusprendžiau išbandyti savo sėkmę ir pretenduoti į prižiūrėtojo vietą. Esu aktyvus lankytojas ir ,mano kuklia nuomone, neblogai sutariu su kitais žaidėjais. Šiuo metu turiu Admin privilegijas ir kol kas sekasi gan gerai. Dažniausiai žaidžiu Training serveryje ir pastebiu, kad trūksta prižiūrėtojų, aišku, kartais apsilanko puikiai serverį prižiūrintys Ti TI Dora ir Xaba, bet jie ateina gan retai, todėl prašau apsvarstyti šią anketą. Ačiū už skirtą laiką. Steam id: https://steamcommunity.com/profiles/76561198311460390/ Gmail: formymain2@gmail.com
  3. Nick'as: Be Positive ツ #2 Serverio tikrai neužmirštu Esu gana aktyvus serveryje ir retkarčiais paleidžiu muzikos, todėl sumaniau sudalyvauti. https://steamcommunity.com/profiles/76561198311460390/ P.s. Dažniausiai žaidžiu training serveryje.
×
×
  • Create New...