Jump to content

laquiz'as

Narys
  • Turinio skaičius

    10
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

Reputacija

3

Apie laquiz'as

  • Rankas
    Narys

Paskutiniai Profilyje Apsilankė

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. LAqUiZ Ąmžius: 19 Metų. Link'as į mano profilį : https://steamcommunity.com/profiles/76561199172037568/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu draugiškas ir norintis padėti žmogus. Mėgstu humora ir bendraut ir kaip suprantama žaisti. Žaidžiu vimo.lt projekte tikrai ilgai net nebuvo 15 metų ir aišku su pertraukom , bet nenustojau žaisti todėl norisi prisidėti prie prižiūrėtojų komandos. Kodėl noriu tapti prižiūrėtoju? Noriu prisidėti prie draugiškos bendruomenės ir tvarkos palaikymo . Bučiau naudingas demo žiurėjimu ir kitų aplinkinių veiklų. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Nesu. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Jailbreak'o 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Demo apžvalga , Tikrinti forumą ir discord'ą dėl pagalbos, ir padėti įgivendinti event'us. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Nėra
  2. laquiz'as

    fan

    Butent Zaidei 1.6 ir CsGo reiskias turi kita paskyra su kuria zaidei tai nesimazink gavai tai ir duodi!
  3. laquiz'as

    fan

    Is kur tada taip gerai saudai ?
  4. laquiz'as

    fan

    150val tikrai nelaikom maino kai yra taip saudoma! nezinau ar valoranta prakapojai 10k valandu ar kazka bet 150 valandu acc tikrai nera mainas mano manymu!
  5. laquiz'as

    fan

    Manau yra labai teisingas ban'as nes main paskyros nepateikei kad Priziuretojas paprase ir pridedant to atsakineji lyg koks chamas!
  6. Prisimink pats ka sakiai.
  7. Sori su csgo ,,leksikonu" as jau turiu darba todel sito galima ir neprikist. o kad leidai soundpad muzika(Earape)!. Todel ir buvo imtasi veiksmu. O apie formaluma cia tikrai ne tau sprest ir zinot nes ka rasei matcho metu tai tikrai neatrode kad tu turi toki dalyka kaip formalumas ar suprantamumas , beto dar pradejai tyciotis is dalyku is kurie nepridera tyciotis!
  8. Visu pirma rekavai net nesureguodamas i ispejimus. antra jei nematei as is pat pradziu bandziau tuos skaicius parasyti bet supainiojau komandos eiliskuma ir parasiau prie priezasties del to isidejo prie priezasties o kad muta gavai tai tikrai pelnytai , per ilgai bet buciau sutrumpines bausme po to kai buciau grizes, beje kai grizau neberadau tave. Ir kodel taip formaliai cia viska taip parasei gi galejai ijungt toki pat zargona kuri naudojai mixu matche ? Ar issigandai ?
  9. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. LAqUiZ/18/ https://steamcommunity.com/profiles/76561199172037568/ 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu 18-os metu , Ilga laika nezaidziau bei nesilankiau bet tvarkos ir taisykliu nepamirsau. Tvarkos nera kai nera priziuretoju o specai daro nesamones todel reikia imtis inciatyvos i rankas! 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Spec.Admin buvau vimo.lt o rimciau niekur nieko kaip svarus lapelis. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Fun/Jailbreak 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Event'u pagalba , prizu fondo didinimu , nauju ideju kurios kartais buna prastos o kartais puikios! 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Nei viens nes visi pikti 😕
  10. 1. Jūsų Nick žaidime, amžius, bei nuoroda į jūsų Steam profilį. Nick; LAqUiZ . Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199172037568/ Ir discord:LAqUiZ#0917 (Jei prireiktu) 2. Trumpai aprašykite save. Kodėl norite tapti prižiūrėtoju arba pagalba? Esu is Kauno jaunuolis kuriam 17 metu , megstu valgyt ir megstu sedet prie kompo taipogi nemegstu mokyklos bet tenka susitaikyt su tuo faktu kad jos reikia . Noru tapt Vimo.lt priziuretoju del to , nes kodel gi ne . Manau kad priziuretoju reikia ir reiks todel siulaus . Tvarka ismanau, o taisykles pernelyg gerai zinau , o jeigu kalba uzeitu apie gincus, tai kalbeciau tik su faktais, o jei nieko nematei, kitaip sakant ,, Nematei-nelisk" tokia mano nuomone. 3. Ar esate kada nors buvę administratoriumi? Jei taip, kur? Zaidziu tik vimo.lt ir esu Spec.Admin bet zaizdavau 1.6 jb ir visokiu public'u ir budavau pirktiniu Admin bet priziuretoju nebuvau. 4. Kurio Vimo.lt serverio prižiūrėtoju/Pagalba norėtumėte tapti? Noreciau but Fun'o/Public 5. Kaip dar žadate prisidėti prie projekto be tvarkos prižiūrėjimo? Kadangi esu zmogus kuris isleidzia pinigu ant csgo skinu galeciau padaryt some Giveways ir visokiu event'uku susijusiais su jais taipogi. 6. Galbūt jus rekomenduoja kažkuris iš esamų prižiūrėtojų? (+rep)? (Čia galite parašyti jo Nick) Im SoLo.
×
×
  • Create New...