🌴Nežinomasis🌴 0 Parašė Spalio 15, 2019 Noriu paskusti prižiūrėtoja KYS kuris už nieka dėjo muta mes su draugu šveplavom tipo kalbejom jis uziuto ir sako dar kart perma muta desiu ir sake kad tai pašaliniai garsai... tvarkykit ta žmogų nuimkit tokias pareigas nes daug įvaldes čiuvas jaučiasi jei reiks ss tai imesiu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ANDRYTO 0 Parašė Spalio 15, 2019 Dar karteli norėjau paskusti prižiurėtoja KYS uz nieka uzdėjo mute man išmūšė dantį mokykloj ir as šveplavau, nes kitaip negaliu kalbet. Ir sako uždėsiu mute jeigu dar skleisi pašalinius garsus, o tai yra pašaliniai garsai? biški manau per mandrai elgesia ir manau trūksta kūlturos. Jeigu reiks galėsiu ss įmest. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ka$haras 148 Parašė Spalio 15, 2019 2 hours ago, ANDRYTO said: Dar karteli norėjau paskusti prižiurėtoja KYS uz nieka uzdėjo mute man išmūšė dantį mokykloj ir as šveplavau, nes kitaip negaliu kalbet. Ir sako uždėsiu mute jeigu dar skleisi pašalinius garsus, o tai yra pašaliniai garsai? biški manau per mandrai elgesia ir manau trūksta kūlturos. Jeigu reiks galėsiu ss įmest. Situacijos nemaciau, taciau pasiskaicius forumo diskusijas, galiu pateigti savo nuomone: 1. Priziuretojai Toresitas bei KYS deramai atliko pareigas, deja, mano manymu, mute'ai buvo deti uz kvailiojimus, o is galimo 'sveplavimo' buvo ispustas didelis burbulas, pridengiant savo kaili ir naudojant kaip argumenta pries priziuretojus. 2. Jei tikrai buvo ismustas dantis, tikrai imanoma kalbeti normaliai t.y. nepabreziant galimos problemos. 3. Jusu galimai skleidziami garsai nepatiko esantiems serverio zaidejams, todel buvo imanomas mute panaudojimas pries Jus. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ANDRYTO 0 Parašė Spalio 15, 2019 Supratau, įdomus tie prižiūrėtojai, jeigu kažkas nepatinka tiesiog gali užsimutint ir neklausyt😂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Spalio 16, 2019 @ANDRYTO Bandai kažkaip prisikabint prie prižiūrėtojų, bet nelabai paeina tau. Prižiūrėtojai yra skirti palaikyti tvarką serveriuose, tad jei būna tokių žaidėjų kaip tu, kurie kaip nors laužo taisykles, savaime aišku, kad imsis veiksmų. Jūs abu pažeidėt taisykles, tad buvot užmutinti. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites