Gr1z'as | +37069393980 15 Parašė Rugpjūčio 1, 2019 Taigi, buvau gavęs seniau ban iš vimo.lt serverių. (Mg, surf ir t.t.) Vėliau mane unbanino Echo ir Godspeed'as. Kiek prašau kitų, kad unbanintų ant prime account ar pasakytų Bullzai dėl unbano... Esu rašęs jam porą kartų dėl negalėjimo žaisti ir turėjimo persijunginėt 2 kartus, bet tai buvo ignoruota, tai manau, kad dabar Bullzai pamatys unban prašymą ir mane unbanins. Su Echo ir Godspeed buvo susitarta, kad seni praeities dalykai nesikartos ir man buvo atleista... Prime steam: https://steamcommunity.com/id/mongraloidas/ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 1, 2019 Godspeed nebėra prižiūrėtojas jau. O su echo pakalbėsiu ar tai tiesa. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Rugpjūčio 1, 2019 Man tik vienas klausimas, nuo kada Godspeed'as gali, ir unbanint žaidėjus - Mums nepranešus? hmm... O dėl tavęs, pakalbėsim su @Bullzai, po pokalbio būtinai pranešim tolimesnius veiksmus. 😉 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites