xd_WutM8 ︻芫═── ツ 0 Parašė Liepos 6, 2019 (redaguota) Tai va gavau ban per si acc pries daugiau nei 3men. gal, ir gavau ban del to nes kalbejau, o tas adminas padare klaida ir dave man perm ban, o kur irodymai kad cheatinau arba pns. nera ir dar buvau rases anksciau kai tik gavau perm ban bet niekas neatsake. Aciu 🙂 Redaguota Liepos 6, 2019 xd_WutM8 ︻芫═── ツ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Liepos 7, 2019 Pirma savo steamid arba bent link i ban numest (per sourceban). Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xd_WutM8 ︻芫═── ツ 0 Parašė Liepos 7, 2019 6 valandas prieš , Bullzai said: Pirma savo steamid arba bent link i ban numest (per sourceban). https://vimo.lt/bans/index.php/bans?q=Th3Sus#2935 va :Dd Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Liepos 7, 2019 Banas uždėtas prieš daugiau nei 3 mėnesius, bet susirūpinai tik dabar. Tikrai labai keista Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xd_WutM8 ︻芫═── ツ 0 Parašė Liepos 7, 2019 Buvau parases dar posta anksciau jei nematei :Dd bet tsg neatsake kzks is adminu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Liepos 7, 2019 Ban nuimu dėl to, nes buvo SpecAdmin užmetęs dėl "aimbot". Plius matau VAC neturi ir 1k+ valandų pražaidęs, tačiau stebėsim tave akyliau ir jeigu bent vienam priž kils įtarimų gausi vėl perm. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xd_WutM8 ︻芫═── ツ 0 Parašė Liepos 7, 2019 Lbj lbj tau dekingas :)) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites