りなその csgetto.net 0 Parašė Birželio 22, 2019 Sveiki, buvau prieš kokias 2savaites gavęs mute visam laikui, kurio nuimti neišėjo nes adminas kažką supainiojo, ar būtų įmanoma gauti unmute? 😓 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 24, 2019 O dėl kokios priežasties gavai mute? Gal jis ir turėjo būti perm? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
りなその csgetto.net 0 Parašė Liepos 1, 2019 (redaguota) . Redaguota Liepos 1, 2019 りなその csgetto.net . Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
りなその csgetto.net 0 Parašė Liepos 1, 2019 On 6/24/2019 at 4:21 PM, Bullzai said: O dėl kokios priežasties gavai mute? Gal jis ir turėjo būti perm? Už keiksmus gavau, pats adminas dar bandė mane atmutinti bet jam neišėjo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Liepos 1, 2019 4 valandas prieš , りなその csgetto.net said: Už keiksmus gavau, pats adminas dar bandė mane atmutinti bet jam neišėjo Susisiek su manim per steam - Spausti čia< p.s. Nepamiršk parašyti komentaruose (Ant profilio, kad kvieti tu) nes gaunamas didelis srautas invite'ų ir tiesiog pasimetama.. 😉 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites