3mil1s 0 Parašė Spalio 16, 2024 (redaguota) Laba vakara, po ilgo laiko pasijungiau ir vėl į Vimo praleisti smagiai laiką, atėjau į serverį (csgo) viskas gerai, o vėliau norėjau ateiti į discord serverį, bet esu ant jo gavęs baną. Net nežinau nuo ko tai gali būti). discord'as mano: emkazona Redaguota Spalio 16, 2024 3mil1s Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Spalio 22, 2024 (redaguota) Sveikas, pridėjau tave prie draugų discorde. Bandykim pafixinti tai. Redaguota Spalio 22, 2024 fActory Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
3mil1s 0 Parašė Sausio 1 Sveikas, n egavau unban'o. 😉 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Sausio 1 @fActory pabaik please Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
fActory 33 Parašė Sausio 2 21 valandas prieš , 3mil1s said: Sveikas, n egavau unban'o. 😉 @3mil1s pakviesk mane i dc draugus, o jei turi parašyk: factorius Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
3mil1s 0 Parašė Sausio 3 On 1/2/2025 at 11:17 AM, fActory said: @3mil1s pakviesk mane i dc draugus, o jei turi parašyk: factorius Pridejau i draugus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites