Fasolke 47 Parašė Gegužės 10, 2019 Prieš kelias dienas pirkau SpecAdmina turiu įrodymus būtų galima gauti tas pareigas forume teisingai rašo SpecAdmin tai norėčiau jas ir gauti 🙂 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Gegužės 10, 2019 39 minutes ago, Fasolke said: Prieš kelias dienas pirkau SpecAdmina turiu įrodymus būtų galima gauti tas pareigas forume teisingai rašo SpecAdmin tai norėčiau jas ir gauti 🙂 Kiek tau su tom privilegijom priblemu, patarimas visada pirkit ant steam id. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Fasolke 47 Parašė Gegužės 10, 2019 Tai, kad neusimeta nepirmas kartas man On 2019-05-02 at 20:04, Bullzai said: man savo ip ir steamid i pm rasyk. Ir zinutes screenshot kuria siunte perkant. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Fasolke 47 Parašė Gegužės 10, 2019 Todėl laukiu šiokios tokios pagalbos nes man jis galioją 12 dienų o privilegijas pirkau trečiadienį 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 11, 2019 Tai pirkai trečiadienį, jas gavai ir dbr dingo, ar išvis neužsidejo? Į pm savo steamid ir žinutės screenshot. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Fasolke 47 Parašė Gegužės 11, 2019 Išsiunčiau viską ką reikia 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Fasolke 47 Parašė Gegužės 11, 2019 6 valandas prieš , Bullzai said: Tai pirkai trečiadienį, jas gavai ir dbr dingo, ar išvis neužsidejo? Į pm savo steamid ir žinutės screenshot. Jos neužsidėjo tiesiog man 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites