Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 5, 2019 Ateini i serva Prappo serve ir kiek prakalbi istisai knisa prota kad tau nera 15 nors tiek yra visi priziuretojai tai zino jam nedaeina ir dar tvirtina kad Relq sake mane mutinti. uzmutino po 2 ispejimu nors turejo mutinti po 3. Zodziu tragedija atimkit jam privilegijas. Kita zmogu irgi isvis uzmutino po 1 ispejimo.. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Gegužės 5, 2019 3 hours ago, Levis #AntiBelov said: Ateini i serva Prappo serve ir kiek prakalbi istisai knisa prota kad tau nera 15 nors tiek yra visi priziuretojai tai zino jam nedaeina ir dar tvirtina kad Relq sake mane mutinti. uzmutino po 2 ispejimu nors turejo mutinti po 3. Zodziu tragedija atimkit jam privilegijas. Kita zmogu irgi isvis uzmutino po 1 ispejimo.. Turi buti realiai 1 ispejimas tau is geros sirdies dave 2 🙂 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DCRE 149 Parašė Gegužės 5, 2019 Kaip suprantu Prappo turi privilegijas ir mutina tave be priežasties? Pats relq atostogauja gavęs baną, tad jo klausyti reiktų mažiausiai. Taisyklėse aiškiai parašyta, kad mutinama po 1 įspėjimo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Levis #AntiBelov 0 Parašė Gegužės 6, 2019 18 valandas prieš , DCRE said: Kaip suprantu Prappo turi privilegijas ir mutina tave be priežasties? Pats relq atostogauja gavęs baną, tad jo klausyti reiktų mažiausiai. Taisyklėse aiškiai parašyta, kad mutinama po 1 įspėjimo. Tai bent pats neteigtu kad man dave 3 ispejimus pats nezino kad jie turi buti 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Prappo 13 Parašė Gegužės 7, 2019 Tu klykavai kad 3 turi būt ir tavo draugelis 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Prappo 13 Parašė Gegužės 7, 2019 Btw kitam žmogui (t.y. arabakui daviau 3) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Sparta 27 Parašė Gegužės 8, 2019 On 2019-05-05 at 13:07, Levis #AntiBelov said: Ateini i serva Prappo serve ir kiek prakalbi istisai knisa prota kad tau nera 15 nors tiek yra visi priziuretojai tai zino jam nedaeina ir dar tvirtina kad Relq sake mane mutinti. uzmutino po 2 ispejimu nors turejo mutinti po 3. Zodziu tragedija atimkit jam privilegijas. Kita zmogu irgi isvis uzmutino po 1 ispejimo.. Nesupratau ka tu nori pasakyt, visi priziuretojai zino? Ka jie zino? Jei 15 neturi, ir negali kalbet, kokios cia problemos kyla del ispejimu? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Prappo 13 Parašė Lapkričio 1, 2019 Radau seną temą, juokingiausia tas, kad net mano video matosi kaip tu rėkauji kaip psichinis. Ir dar save atsimutini. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 1, 2019 Bausmė dedama po 1 įspėjimo. Relq atostogose? Bananų valgo saloje?? Jei kalbi nesąmones, rekauji, mute liks. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites