-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 12 Sveiki uz ka banas taip ir nesupratau? viena karta is scout per smoke nusoviau 😄 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gegužės 12 Man įdomu buvo tavo main'as, nes tikrai žaidei ne kaip ~+90val. Turintis asmuo. Ar kažką naudojai? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 12 turiu maina https://steamcommunity.com/profiles/76561198803936764/ Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gegužės 12 3 valandas prieš , -_DuReXxx_- said: turiu maina https://steamcommunity.com/profiles/76561198803936764/ Man reikia matyti šios paskyros valandas. Prašau atsiprivatinti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 13 nzn kdl jums nerodo bet pas mane viskas public padaryta nustatymuose Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
JAPONAS AUTISTAS 1 Parašė Gegužės 13 35 minutes ago, -_DuReXxx_- said: nzn kdl jums nerodo bet pas mane viskas public padaryta nustatymuose kokius zaidimus turi rodo bet nerodo kiek valandu turi Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gegužės 13 4 valandas prieš , -_DuReXxx_- said: nzn kdl jums nerodo bet pas mane viskas public padaryta nustatymuose Tu kaip paskyros savininkas - Matai viską. Pasidaryk public statusą . Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 14 viskas public, nzn kame cia beda Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 15 galiu pasijungti i serveri tada gal, pamatysit? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 16 prasau atbaninkit su kitu akauntu, prisijungsiu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 16 kam tiek daug laiko gaisint Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gegužės 16 Laiką tik tu gaišini, nes tavo account'as dar vis be valandų (Private) ko pasekoje, mes negalim imtis jokių priemonių. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-_DuReXxx_- 0 Parašė Gegužės 26 atprivatinau, paziurekite dabar Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Gegužės 26 Atbaninau, kitą kartą pateikti informacija pasistenk greičiau. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites