Fasolke 47 Parašė Gegužės 1, 2019 Kada būs gražinamos SpecAdmin privilegijos nes man buvo nupirktos ir privilegiju skiltį rašo SpecAdmin 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kajulis 31 Parašė Gegužės 1, 2019 2 hours ago, Fasolke said: Kada būs gražinamos SpecAdmin privilegijos O, tai kodėl panaikino? Ar tu išvis net negavai privilegijos? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Fasolke 47 Parašė Gegužės 2, 2019 Man nupirko, bet serveryje esu Adminas o site rašo, kad esu SpecSdminas, bet negražina. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kajulis 31 Parašė Gegužės 2, 2019 4 hours ago, Fasolke said: Man nupirko, bet serveryje esu Adminas o site rašo, kad esu SpecSdminas, bet negražina. Tai jai nupirko, tai parašyk @Bullzai, kada pirkai ir kaip ir jis sutvarkys! Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gegužės 2, 2019 man savo ip ir steamid i pm rasyk. Ir zinutes screenshot kuria siunte perkant. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Fasolke 47 Parašė Gegužės 4, 2019 Čia reikia Šetonui rašyt, kad jis siūstu 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites