Mindė 0 Parašė Balandžio 3, 2019 Mano nick: Mindė Drabbermaple765 davė free bana be įrodymų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Balandžio 4, 2019 (redaguota) Laukiam tavo atsakymo @DrabberMaple765 *Papildau* Tavo ban'o priežastis ir t.t. Redaguota Balandžio 4, 2019 Echo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 4, 2019 Kazkas tikrai neitiketino turi buti kad zaidejas su 7h gautu ban. Minde, savo main paskyra gal pateikt ir parodyt noretum? Matytume tada kas per vienas esi. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DrabberMaple765 2 Parašė Balandžio 4, 2019 Hello Hello. Tai Visas Servas Mato Ir Zino Kad Jis WH Nes Ir Kai Pats Spectatinu Matau Kaip Jis Flickina Tiesiai I Zmogu Per Siena Ir Jo As Visada Pradedu Zodzius Didziosiomis Raidemis Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kazba 1 Parašė Balandžio 4, 2019 4 hours ago, DrabberMaple765 said: Hello Hello. Tai Visas Servas Mato Ir Zino Kad Jis WH Nes Ir Kai Pats Spectatinu Matau Kaip Jis Flickina Tiesiai I Zmogu Per Siena Ir Jo As Visada Pradedu Zodzius Didziosiomis Raidemis Aš taip ir žinojau 🙂 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mindė 0 Parašė Balandžio 5, 2019 @DrabberMaple765 sakote kad esu hackeris su wh, prašau parodyti filmuota medžiaga kur aš naudoju kažka neleistino. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Balandžio 5, 2019 Prasau pardoyti main'o account informacija. Nes vargu, kad bunant 7.5h prazaisto laiko dedamas ban'as administracijos… Labai itartina… Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mindė 0 Parašė Balandžio 8, 2019 Tai pone @DrabberMaple765 pateiksite įrodymus kaip aš sukčiavau? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Balandžio 8, 2019 Apsiimu spręsti šitą visą galima pavadint "Jovalą" greitu metu susisieksiu su abiem, ir rasim kompromisą. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Balandžio 9, 2019 On 4/4/2019 at 3:52 PM, DrabberMaple765 said: Hello Hello. Tai Visas Servas Mato Ir Zino Kad Jis WH Nes Ir Kai Pats Spectatinu Matau Kaip Jis Flickina Tiesiai I Zmogu Per Siena Ir Jo As Visada Pradedu Zodzius Didziosiomis Raidemis Gal aš čia ir nepričiom, bet vistiek turiu savo nuomonę. Aš manau jis naudojo bug'ą kur galima vaidinti jog naudoji aimlock'ą. Iš pradžių atidarai TAB>rmb>nuflickini į dešnią arba kairę>atelidi. Tavo in-game žmogus pažiūri į tą pusę nepajudines galvos kaip normalus charakteris. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites