☭Wiggy☭ 8 Parašė Kovo 15, 2019 (redaguota) as esu labai piktas del skinu yra naujas keisas bet serve neapdaitine ir nera nauju peiliu as tik prasua jusu apdeitinti ji Redaguota Kovo 15, 2019 ☭Wiggy☭ 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Kovo 15, 2019 Labai malonu, kad išreikšiate savo jausmus mūsų Projekto linkme, esame labai dėkingi už tai. Tačiau patartume išeiti į kiemą, palaukti kol jūsų mokyklos direktorius baigs darbą, pasekti jį iki tamsios bromos ir tuomet išlieti visą šitą pyktį ant jo, už blogai atliktą darbą! Mes tuo tarpu pasistengsime atnaujinti, arba kaip ponaitis išsireiškete 'apdeidinti' skinus projekte. Linkime malonaus žaidimo ir priminsime apie patarimą išlieti pyktį ant mokyklos direktorius. 2 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☭Wiggy☭ 8 Parašė Kovo 15, 2019 50 minutes ago, Bullzai said: Labai malonu, kad išreikšiate savo jausmus mūsų Projekto linkme, esame labai dėkingi už tai. Tačiau patartume išeiti į kiemą, palaukti kol jūsų mokyklos direktorius baigs darbą, pasekti jį iki tamsios bromos ir tuomet išlieti visą šitą pyktį ant jo, už blogai atliktą darbą! Mes tuo tarpu pasistengsime atnaujinti, arba kaip ponaitis išsireiškete 'apdeidinti' skinus projekte. Linkime malonaus žaidimo ir priminsime apie patarimą išlieti pyktį ant mokyklos direktorius. man lt nelabai sekasi mokytoja dalbajobe bet aciu uz patarima 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Kovo 16, 2019 21 valandas prieš , ☭Wiggy☭ said: man lt nelabai sekasi mokytoja dalbajobe bet aciu uz patarima Atsiprašome, kad užgavome jūsų jausmus... Sere taip daugiau nepasikartos 😉😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
☭Wiggy☭ 8 Parašė Kovo 16, 2019 1 hour ago, Echo said: Atsiprašome, kad užgavome jūsų jausmus... Sere taip daugiau nepasikartos 😉😄 neysizeidziau Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites