Dziga 23 Parašė Kovo 6, 2019 (redaguota) Gal jus galit sutvarkyti jūsų anti-cheat sistema? Nes į dieną minimum gaunu po 2banus. Esu iš viso gaves 17 banu :D. Tai už fast aim, tai už aimbot, tai už no recoil. Redaguota Kovo 6, 2019 Dziga Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 7, 2019 O kad problema gali buti pas tave pati nepagalvojai? Anticheatas gaudo ne tik hacks bet ir kita bruda Persiziurek pas save viska pries reiksdamas pretenzijas gal kokius keistus hotkeys naudoji kur tavo taikinukas i viena taska atsistoja ir greit gryzta atgal, kas iprastai, saziningai neimanoma. Jeigu neklystu Automatic Route Guidance uz tai ir banina, bet pries tai sistema duoda 10 nematomu ispejimu kad isitikint apie tavo zaidima kuris iseina is remu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Kovo 7, 2019 15 hours ago, Dziga said: Gal jus galit sutvarkyti jūsų anti-cheat sistema? Nes į dieną minimum gaunu po 2banus. Esu iš viso gaves 17 banu :D. Tai už fast aim, tai už aimbot, tai už no recoil. Fuuu cheateris Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Kovo 7, 2019 Jei netikit aš galiu demo atsiusti. Turiu nufilmavęs gal 4 kartus kai gaunu ban už nieką. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Kovo 7, 2019 bet va man įdomūs tokie variantai. Tvirtina, kad nieko nedaro, nieko neturi, ir vis tiek ban.. Kai aš pats padaręs ne 10, o 15 tylių įspėjimų, kaip sakant prigavimų, prieš baninant 😄 . Na viena kartą fuxą pataikei / pašovei, ok.. bet 15 iš eilės 😄 ? Nu man tiesiog įdomu pasidaro tada 😄 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Kovo 7, 2019 kiek laiko įsirašęs turiu cs go, jau nežinau, bet nieko nekeičiau, jokių nustatymų išskyrus kelis bind dėl surf ir fun/speedrun servų (strafe / restart / slap) viskas kas keista pas mane, ir sensitivity. Nė karto net įspėjimo nesu gavęs 😄 (kadangi admin matau ir nematomus įspėjimus). 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites