mapl3 1 Parašė Vasario 24, 2019 Taigi, serveryja S.Administratorius žaidė su komandom, man kelis kartus dave baną 1 minutei. Trečias banas buvo netikėtas bei galingas(perm), pagal jo žodžius tai buvo netyčia. Būtu labai gerai jaigu gaučiau unbaną. @Bullzai vimo.lt/bans/index.php/bans?q=map3l Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Vasario 24, 2019 kuris uzbanino 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mapl3 1 Parašė Vasario 24, 2019 Just now, HyPerZ_xd said: kuris uzbanino Faint, bet dėl manęs lieka ir nenubaustas ;d Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mapl3 1 Parašė Vasario 24, 2019 @HyPerZ_xd Tai jau galiu jungtis į serverį? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Vasario 24, 2019 3 minutes ago, mapl3 said: @HyPerZ_xd Tai jau galiu jungtis į serverį? as taves ngl unbanint nes neturiu tokiu galiu. Bullzajus tik gali man atrodo 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
mapl3 1 Parašė Vasario 24, 2019 4 minutes ago, HyPerZ_xd said: as taves ngl unbanint nes neturiu tokiu galiu. Bullzajus tik gali man atrodo Aišku, o turi galimybe su juo susisiekti? Nes 02-22 dieną parašiau į až/dc nieko... Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Vasario 24, 2019 parasiau jam. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ti ti ri Dora 75 Parašė Vasario 24, 2019 Removinau bana. 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Vasario 24, 2019 Tai as removinau bana. 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Vasario 24, 2019 Ne, tai aš removinau bana. 6 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites