m1sc 37 Parašė Gruodžio 29, 2018 Po dviejų mėnesių pertraukos įsirašiau cesa, įsijungiau pažaist. Praėjus vienam žemėlapiui gavau baną, nors išvis nieko nenaudoju :DD Berods net "easyt esports" anticheata buvau pasijungęs. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
m1sc 37 Parašė Gruodžio 29, 2018 https://steamcommunity.com/id/01101101001100010111001101100011/ kažkodėl vimo profilį nerodo mano steamo accounto, tai čia numesiu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
karu. 8 Parašė Gruodžio 29, 2018 man lygiai tas pats buvo. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Neibor 3 Parašė Gruodžio 29, 2018 Tą patį gavau pašaudęs su nova flick'us, kol surfinau. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 29, 2018 Nufilmuok kitą kartą jei kartojasi, ant cheatine dar sukonfigūruoti reikia pagal Surf serverį, kadangi jinai labiau skirta competitive/turnyram ir jį viską gaudo, net mouse DPI keitimus per kitas programas. Pradėk filmuot demo kai pradedi žaist ir jei gausi ban (ir jei nk nenaudosi) įkelk jį čia, sutvarkysim kad daugiau nebanintu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
m1sc 37 Parašė Gruodžio 30, 2018 O serveris neturi GOTV boto kur būtų galima pažiūrėt? nes šiandien vėl atsikėliau įsijungiau ir gavau baną. Dabar specialiai "EAC" anticheata buvau pasijungęs, kad kaip alibi būtų Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Gruodžio 30, 2018 Gal patį anti cheata kaip cheata skiria? pabandyk visiškai švariai ateiti, nes jau geriau yra nei pradžioje, banai ateina jei tik stiprius flickus prašauni. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 30, 2018 Flickus Po naujų sutvarkysiu. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites