kietuolis456 0 Parašė Gruodžio 22, 2018 pirkau privilegijas 2 kartus vip ir 1 karta super admin ir negavau privilegijų tikiuosi kad gražinsite pinigus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 22, 2018 1) vip is foto matau ant vardo pirktas, nezinau ko tikejais, kai aiškiai parašyta buvo įrašyt savo steamID arba IP. 2) ant 192.168.1.189 ir yra uždėtos privilegijos, bet duodu 99.99% kad čia yra vidinis tavo IP, kaip tu jį sužinojai jei nesigaudai PC (o kad nesigaudai, matau nes siuntei ant vardo ir vidinį IP) net nežinau, ypač kai svetainė mūsų automatiškai įrašo tavo (pirkėjo kuris tuo metu naršo) išorinį, kos ir priklauso IP. Mano spėjimas kažkokiam draugeliui pirkai ir jis tau ne tą IP pasakė. 3) matau tik 2 vip, jokių admin nesimato. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kietuolis456 0 Parašė Gruodžio 23, 2018 (redaguota) adminas pats pirmas virsuje rodo 2.9eur ir man nerodo kad privilegijos uzdetos jokio vip ar admin prie vardo nerodo ir ngl pasijimti ginklo is gun menu Redaguota Gruodžio 23, 2018 kietuolis456 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Gruodžio 23, 2018 3 valandas prieš , kietuolis456 said: adminas pats pirmas virsuje rodo 2.9eur ir man nerodo kad privilegijos uzdetos jokio vip ar admin prie vardo nerodo ir ngl pasijimti ginklo is gun menu https://vimo.lt/priv-list/ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 23, 2018 7 valandas prieš , kietuolis456 said: adminas pats pirmas virsuje rodo 2.9eur ir man nerodo kad privilegijos uzdetos jokio vip ar admin prie vardo nerodo ir ngl pasijimti ginklo is gun menu Tai žinoma, kad neturi, nes blogas IP suvestas buvo. Tu man į PM atsiųsk paskutinius 3 skaičius numerio iš kurio pirkta buvo ir kurią dieną pirkta. Taip pat ir steamid atsiųsk savo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kietuolis456 0 Parašė Gruodžio 23, 2018 (redaguota) kk Redaguota Gruodžio 23, 2018 kietuolis456 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites