Matias_ 4 Parašė Gruodžio 16, 2018 Sako isai man siunti demo kad hackini nespėjau per kelias minutes kol krove kompas googla ir sugryžtu banas Taigi prašau unbano ir tikrai neleidau čia pinigų kad čytinčiau ar kaškas mane free banintu Pabaiga. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 16, 2018 6 valandas prieš , Ye boy ILM said: vardas szejustas ar koks ten jo steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198876830540/ wc3 aimbotina per siena su wh irodimai yra Counter-strike Global Offensive 2018.12.16 - 15.17.22.17.DVR.mp4 Tai speju per siena is respo i t1 su awp 2x headshot is eiles tiesiog grynas fuxas? Sėkmės kitą kartą. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Matias_ 4 Parašė Gruodžio 16, 2018 Aciprašau,aš buvau užblokuotas leidau pinigus ant serverio ir jus duodat jį jam ne man? Apsurdas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 16, 2018 1 valandą prieš , Matias_ said: Aciprašau,aš buvau užblokuotas leidau pinigus ant serverio ir jus duodat jį jam ne man? Apsurdas. ka? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Matias_ 4 Parašė Gruodžio 17, 2018 Unbaną.. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kajulis 31 Parašė Gruodžio 17, 2018 Tu pirma persiskaityk ka parašai ir pasižiurek, ar pats supranti ka parašiai. 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ye boy ILM 0 Parašė Gruodžio 17, 2018 nera reikalo ji banint vistiek kita acc susikurs nebent ip bet turi vpn cj Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 17, 2018 1 hour ago, Ye boy ILM said: nera reikalo ji banint vistiek kita acc susikurs nebent ip bet turi vpn cj Tai leist visiem cheatint nes gali susikure kita account ateit :D? Banint ip, banint viska ka atkasam ir toliau banint pagal cypliaus balsa visus naujus accountus kad ko labiau uzsipistu. Kad zaidejas perka privilegijas, nereiskia kad nuo ban apsisaugo. Matias sakiai nespejai demo ikelti nes buvai jau banned, tada ikelk cia i forum ir leisk adminam perziureti. Neras nieko itartino, gausi unban, simple. 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Matias_ 4 Parašė Gruodžio 17, 2018 2.dem 1.dem Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites