Ye boy ILM 0 Parašė Gruodžio 16, 2018 vardas szejustas ar koks ten jo steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198876830540/ wc3 aimbotina per siena su wh irodimai yra Counter-strike Global Offensive 2018.12.16 - 15.17.22.17.DVR.mp4 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ye boy ILM 0 Parašė Gruodžio 16, 2018 Padarykit kad galetu losti ciuvai tik su loyalty badge Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ye boy ILM 0 Parašė Gruodžio 16, 2018 Padarykit kad galetu losti ciuvai tik su loyalty badge Dar seve yra toks cheater - matias su aimbotu irgi Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Gruodžio 16, 2018 Į discorda rašyk arba steam, jei nori kad greit ateitų prižiūrėtojai ir užbanintu, dar gali pasižiūrėti training ar classic serve ar niekas nelosia iš prižiūrėtoju, nes dažniausiai yra bent vienas online. 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ye boy ILM 0 Parašė Gruodžio 16, 2018 ok o koks tavo steam numesk linka Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Ye boy ILM 0 Parašė Gruodžio 16, 2018 ir tas szjustas susikure nauja acc man rodos ir vel cytina Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 17, 2018 Keista kad bullzajau neisidedi plugino kad tik pirktus csgo ileistu. Gi tavo adminai gan sunkiai su cheatais gaudosi :D. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
HyPerZ_xd 13 Parašė Gruodžio 17, 2018 jaigu idetu plugina kad only paid csgo lostu dauk zaideju prarastu tuo paciu ir cheateriu pamazetu , mano manymu reiketu daugiau priziuretoju . Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gruodžio 18, 2018 22 hours ago, HyPerZ_xd said: jaigu idetu plugina kad only paid csgo lostu dauk zaideju prarastu tuo paciu ir cheateriu pamazetu , mano manymu reiketu daugiau priziuretoju . Jeigu tokia kaina, turet maziau zaideu bet atsikrastyt siukslemis, manau verta istikimi seni zaidejai prades begti lauk del cheateriu 3 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites