lukas (per csgo-kur ziuri 0 Parašė Balandžio 30, 2022 sveiki as gavau bana ant vimo servo del savo mazasniesio brolio jis man viska pasake as ji nubaudiau as turiu 2 brolius 1 mazaji kita didesni jis lindo prie mano acc ir hackino ir man virusu prisiunte labai atsiprasau uz mano broli tikiuosi gausu unban. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 30, 2022 Sveikas, kai tas braliukas suaugs - gales ispirkt unban Tau. Iki tol, deja teks pabut bane. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
lukas (per csgo-kur ziuri 0 Parašė Balandžio 30, 2022 o kiek unban kainuoja ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 30, 2022 Unban kaina pasakysime per discorda kai sukursi tiketa tenais arba asmeniskai parasysi Bullzai/DaTroller asmenine zinute discorde. Sekmes! Palieku discordo nuoroda: https://discord.gg/c98Rj3C5 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites