Italian Man 0 Parašė Vasario 28, 2021 Free mute Steam link: https://steamcommunity.com/id/Nokia3310ForLifeb/ Kur, Kada, Kokiam mape - Jailbreak, 02/28/2021 ~14:30, Moonjail Adminas: Specas kazkuris Situacija - D0w1s padarė muzikos vote, surinko 80 proc ir pradėjau leisti muzika mirusiems. Tas specas matyt nežinojo kad buvo vote dėl muzikos, nieko nepaklausė ar buvo ar ne ir tiesiog užmutino, nebent aš negirdėjau. Įrodymai - Per demo matysis. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Nepasimesk 25 Parašė Vasario 28, 2021 Užmutinau aš. Vote buvo kai buvo ne tiek daug žmonių. Vieną karta pasakiau nebeleist - nesupratai. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-Awae 1 Parašė Kovo 5, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/Danieliusmldc/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?2021-03-05 22:40-23:07 (mzdg) Surf_Ski 2 ir bbc_mmc (Nezinau tiksliai kaip rasosi) Serveryje - Training surf • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Video matosi steam nickas • Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Izeidinejo vadino kaziolu kad priestai ant admino pateikiau nusiskundima vadimo duhu trenktu dunduku mazu vaiku kuris nieko nemoka buvo ir daugiau izeidinejimu kurie nepateko i video 03:30 Aiskiai girdisi kaip sako ''Bet istikruju tu duhas esi'' Adminas praignoravo pirma ispejima ir toliau daro nesamones bendravau pilnai draugiskai ir su pagarba tik i gala buvau biski supykes bet admino vistiek niekaip neizeidinejau prasyciau nubausti admina nes ne karta uzeinant i serveri kiti zaidejai primena man sitas situacijas ir pravardziuoja net nesinori eiti i serveri po sito visko. Aciu is ankstoĮRODYMAI: bandicam_2021-03-05_23-21-21-143.avi Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
- K7 2 Parašė Kovo 5, 2021 AŠ PASAKIAU DUHAS O JIS IR VĖL skundžiasi xdddddddddddddddddddd 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
- K7 2 Parašė Kovo 5, 2021 Labas vakaras, norėčiau pakalbėti apie awae ir jo skundas. Prieš mėnesį buvau ne visai blaivus, atėjau į surf training, ten žaidė awae, jis labai keistai žaidė ir tada pasakiau ant jo "duhas" , jis turbūt įsižeidė, bet tai buvo tik prikolas. Vėliau roflinau iš jo, tada ir parašė pirm skunda, gavau tada 1 įspėjimą. Šiandien ir vėl susitikome, elgdavausi normaliai, galbūt pasakiau porą kartų "duhas", bet tai buvo tik juokas. Tai jis ir vėl parašė skunda... Sako kad dabar bus perm banas. Tai norėčiau sužinoti kokią bausmę gausiu, bet ką aš galiu padaryti jei vaikas nesupranta pokšto... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dovis 2 Parašė Kovo 5, 2021 1 minute ago, - K7 said: Labas vakaras, norėčiau pakalbėti apie awae ir jo skundas. Prieš mėnesį buvau ne visai blaivus, atėjau į surf training, ten žaidė awae, jis labai keistai žaidė ir tada pasakiau ant jo "duhas" , jis turbūt įsižeidė, bet tai buvo tik prikolas. Vėliau roflinau iš jo, tada ir parašė pirm skunda, gavau tada 1 įspėjimą. Šiandien ir vėl susitikome, elgdavausi normaliai, galbūt pasakiau porą kartų "duhas", bet tai buvo tik juokas. Tai jis ir vėl parašė skunda... Sako kad dabar bus perm banas. Tai norėčiau sužinoti kokią bausmę gausiu, bet ką aš galiu padaryti jei vaikas nesupranta pokšto... "bet ką aš galiu padaryti jei vaikas nesupranta pokšto" Firstly, įžeidinėjimai nėra juokas, nes kai kurie to nemato kaip juoką. Secondly, kaip tu pats pasakei, jei tu matai, kad nesupranta tavo tokiu pokštų, nedaryk, ir nesakyk, pasilik juos sau. Sprendžiant kas čia yra parašyta tarp jūsų, jus susipykot ir pradėjo įžeidinėti vienas kitą. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
- K7 2 Parašė Kovo 6, 2021 (redaguota) Gerai supratau, norėčiau sužinoti kokia bausmė bus? Redaguota Kovo 6, 2021 - K7 Missclick Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-Awae 1 Parašė Kovo 6, 2021 9 hours ago, - K7 said: Labas vakaras, norėčiau pakalbėti apie awae ir jo skundas. Prieš mėnesį buvau ne visai blaivus, atėjau į surf training, ten žaidė awae, jis labai keistai žaidė ir tada pasakiau ant jo "duhas" , jis turbūt įsižeidė, bet tai buvo tik prikolas. Vėliau roflinau iš jo, tada ir parašė pirm skunda, gavau tada 1 įspėjimą. Šiandien ir vėl susitikome, elgdavausi normaliai, galbūt pasakiau porą kartų "duhas", bet tai buvo tik juokas. Tai jis ir vėl parašė skunda... Sako kad dabar bus perm banas. Tai norėčiau sužinoti kokią bausmę gausiu, bet ką aš galiu padaryti jei vaikas nesupranta pokšto... Izeidinejimai nera ''Juokas'' bet as tavo juoka supratau is paciu pradziu ir norejau irgi pajuokat tad ikeliau nusiskundima. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
- K7 2 Parašė Kovo 6, 2021 Mmmm tai lauksiu perm bano, jei už tokius dalykus taip baudžia... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
- K7 2 Parašė Kovo 6, 2021 bet nesuprantu tik vieno, vimo.lt yra friendly servas, visada normaliai bazarinom, juokavome, o čia ateina kažkoks tai čiuvas ir iš musės padarė dramblį… Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 6, 2021 3 valandas prieš , - K7 said: bet nesuprantu tik vieno, vimo.lt yra friendly servas, visada normaliai bazarinom, juokavome, o čia ateina kažkoks tai čiuvas ir iš musės padarė dramblį… Pirmiausia tai cia nera bazarinimas ir tokios bendravimo formos mes nepripazystame kai daromas mobingas ir juokiasi ne visi, BET visi is kazkurio zaidejo. Kai tave "duchins" abejoju ar priimsi taipogi tai kaip poksta ar juokeli ar humora 😉 tad ir pats, savo bazara privaldyk. duchinkis pas save namie jeigu toks bendravimas ten priimtas, serveryje noriu matyt siokia tokia pagarba AR BENT ignoravima zmogaus kuris nepatinka o ne jo provokavima ar izeidinejima. Jeigu jaunas jaunuolis kazkaip provokuoja pats, pranesi priziuretojam ir numalsins, bet kad nepatinka kaip jis zaidzia ir uz tai zmogu zemint, kazkas naujo 😄 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
- K7 2 Parašė Kovo 6, 2021 ar galiu sužinoti kokia bus bausmė? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
- K7 2 Parašė Kovo 6, 2021 Gerai jeigu čia jau taip viskas blogai, tai awae atsiprašau kad įžeidžiau tave, sėkmės tau😘 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 6, 2021 Na, kolkas gi jokios bausmes negavai tai kam spamini ta pati?@-Awae Pretenzijos kokios? Kokios bausmes noretum zmogui, ar atleisi jam. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
-Awae 1 Parašė Kovo 7, 2021 20 hours ago, Deivius1 said: Na, kolkas gi jokios bausmes negavai tai kam spamini ta pati?@-Awae Pretenzijos kokios? Kokios bausmes noretum zmogui, ar atleisi jam. Jau ne pirma karta izeidineja ir del jo galvoju keisti accounta nes tik uzeinu i serveri ir kiti puola manau adminas neturi taip elgtis ir toks elgesis turi but nepriimtinas grasinti pravardziuoti ir t.t Tiesa sakant cia mano pirmi 2 nusiskundimai per visus 3 metus csgo niekada nekreipiau demesio bet sis veikejas jau iki kaklo man. As jam siuliau ir tesiog issieiti ir siuliau tesiog neprasivardziuoti ir issikirti ramiai ne netiko jam per pirma atveji free mutus gagus davinejo tai jeigu kitas zaidejas gaus free mute ir nebus nufilmaves kazin ar nusiims ji. Matosi kad zmogus supuves is vidaus nei as jam sakiau kazka nei ka, is niekur nieko pradejo izeidineti sake kad pazysta bullzaju asmenisaki kas yra melas sake kad jo nenuims ir neduos bano nes jis ''Autoritetas serverije'' Jo zodziais. Tiesa sako Vimo yra draugiskas community bet del tokiu adminu as pradedu tam abejoti. Tad manau bausme reikia tikrai duoti kaip minimum Admino nuimima ir kazkiek dienu bano patys nuspreskit. Neduoti sitam zmogui bausmes yra taspats kas duoti kulka priesui ir jam nepataikius duoti antra kulka jis saus antra karta. Jeigu jis tai dare po pirmo ispejimo po antro tikrai darys tapati. Tai mano nuomone. Aciu visiems adminams uz nervu gadinima ir stengimasi padeti. 🙂 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 8, 2021 Uzdetas silence menesiui ir nuemamas admin kadangi ne pirmas ispejimas siam asmeniui. @- K7 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tweek 0 Parašė Kovo 9, 2021 Sveiki gavau bana pries beveik metus uz reklama, nes turejau ant knifo ar ant kazkokio ginklo name su kitu projektu. Noriu paprasyti unbano nes noriu vel zaisti serveryje tikrai pasimokiau dar karta nedarysiu taip, zaisiu ramiai o paskui gal net ir paremsiu si projekta Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
dede is buhalterijos 0 Parašė Kovo 9, 2021 Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561198976273283/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Sendien ter 1v1 serverio• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Gavau nes ant manes pradejo pykti piktas zmogus tai as kalbejau adgal ir adminas padare vote gag situos abu? ir surinko 85proc ir pragagino mus abu nors ne as pradejau Proofu ntr Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tweek 0 Parašė Kovo 10, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/profiles/76561199070374094/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Mazdaug pries metus surf_ski_2 surf classic serveris.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Turejau ant kazkurio skino name su kitu projektu, ir gavai uz tai bana, noreciau gauti unbana ir vel ziasti, pasimokiau, ir jus manau suprantate kad praejo beveik metai, kad pasimokiau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest Kajuken Parašė Kovo 10, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/id/11-87/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Nezinau• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Nezinau, tiesiog gavau ip bana ir net nezinau uz ka. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Someone 18 Parašė Kovo 10, 2021 5 hours ago, Guest Kajuken said: • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/11-87/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Nezinau• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Nezinau, tiesiog gavau ip bana ir net nezinau uz ka. Sveikas, sakyk kartais sita paskyra ne tavo butu 🙂 ?https://steamcommunity.com/profiles/76561199142428760 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
StotiesPadla 1 Parašė Kovo 14, 2021 (redaguota) . Redaguota Kovo 14, 2021 StotiesPadla Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tweek 0 Parašė Kovo 15, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda). https://steamcommunity.com/profiles/76561199070374094/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Mazdaug pries metus surf_ski_2 surf classic serveris.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Turejau ant kazkurio skino name su kitu projektu, ir gavai uz tai bana, noreciau gauti unbana ir vel ziasti, pasimokiau, ir jus manau suprantate kad praejo beveik metai, kad pasimokiau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Kovo 16, 2021 @Tweek Nereik ta pati posta repostint, mes ne akli. Puse metu nera metai tai nezinau :). Is geros sirdies sumazinu bana is perm i 12 menesiu reiskia tau beliko 5 menesiai. Jei pageidauji, uz VIP 4 menesiam (6eur) isigyjima galesiu nuimt pilnai. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tweek 0 Parašė Kovo 16, 2021 54 minutes ago, Deivius1 said: O csgo skinais tinka issipirkimas? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites