Jump to content
BigSmoke

Unban

Recommended Posts

• Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).
https://steamcommunity.com/id/845123186481/
• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?

2021-12-28 19:36

De_overpass mapas

Public serveris

• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?
Sigis
• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?
Prisijungiau į serverį, teroristų komandą, antram raunde šaudžiau su Ssg 08 (Scout) ir wallbanginau į tuoletų sienas kelis kartus. Taip gavosi, kad netyčia pataikiau, bet nebuvau nušovęs žmogaus tuo metu ir kažkas prakalbo apie tai, kad pataikiau iš priešų komandos ir tai išgirdęs šoviau dar kartą į tą pačią sieną ir nušoviau žmogų. Kitą raundą buvau connector'iuje ir ten buvo smoke į kurį tiesiog šoviau, kadangi tai kaip ir įprotis tiek laiko žaidžiant cs. Po mano šūvio iš smoke išlindo žmogus, kurį nušoviau ir keli žmonės pradėjo sakyt, kad aš naudoju wallhack. Dar po kelių raundų likau vienas komandoje prieš 5 ir visai gražiai sužaidus nušoviau 3 žmones. Tą raundą buvau užbanintas žaidėjo Sigis dėl wallhack.

Jokio įrodymo neturiu, nes nežinau, kaip gauti, nebuvau niekad ankščiau gavęs ban'o.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

pirmas dalykas du kart zmogu taginai su scout per siena. nors nei girdejai nei matei, antra tu likai vienas pries 5 jo, nko nesakau. mldc kad 3 nusovei.. nupirksiu medali tau sokoladini. tu laukei visu triju zmoniu kurie tave pushino ant shifto vienas, kitas persoko i tuliku kita puse nors nezinojai nei girdejai kad jis jau ten, ir gi buvo ant shift. o tu jau laikei kampa ir laukei kada islys... nebepisk tu proto su savo nesamonem ne vienus metus jau losi ir ne vienam projekte su savo wh

Redaguota Sigis

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

nekalbu kad issipisinejai is zmogaus kuris buvo uz smoke pasislepes pribegai sustojai gronkes pradejai i ji metyt 😄 ka tu sneki profas kurmi su 1.6k val

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Aš ir nesakiau, kad aš jį mačiau, ten buvo tiesiog wallbang (buvo gal 10 prieš 10, tai šoviau į tuoletus, nes labai didelis šansas kažkam pataikyt random, dažnas hiding spot). Dėl to raundo, kur nušoviau tris tai, tai pirmas mide padarė garsą, antro negirdėjau, bet flipinau arba mirsiu, nes nušaus iš nugaros, arba išlys iš longo ir nušausiu, o trečias metė flashą tiesiai į mane, tai ir išlindau, nesakyk, kad ant shifto. O apie tai, kad nevienus metus ir nepirmam projekte, tai tu šneki visiškas nesąmones, cs community servuose nežaidžiu. Nebent maišai, nes nicką gal matei kažkur, bet tai tik sutapimas.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

keli priziuretojai ir keli aukstesnio rank asmenys perziurejo demo, visi pritaria kad tesiog buvo fuxu. Asmuo atbaninamas. Sigi, atsargiau ziurek, ilgiau spectatink ir neskubek dalint bausmiu. Tiek is manes, tema rakinu.

Dalintis šį pranešimą


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Atsakyti

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...