❤️🇱🇹 Kamile❤ 0 Parašė Lapkričio 4, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199187691275• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Pries 6men neatcimenu surf• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Nežinau.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Neatcimenu nieko ,nes labai senai vyko. Noreciau pradeti sitam serveri buti aktyvus Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 4, 2021 Nežinau, kodėl main ACC nenumetei, bet va, gal užves atmintį, prašom: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Lapkričio 4, 2021 Pacukas merga apsimeta kad unban gautu :DDD 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
❤️🇱🇹 Kamile❤ 0 Parašė Lapkričio 5, 2021 Mano mainas nuscamintas tai va nezinau netgi ka daryt mano mainas dbr yra tas kur siunciau Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 5, 2021 Mes negalime žinot, ar tai tiesa ar ne. Tu esi atsakingas už savo account, jei jis gavo VAC, Tu ir esi kaltas už tai. Vienintelis šansas gaut unban - išsipirkt. Gali rašyt į PM man šiuo klausimu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Lapkričio 5, 2021 Na ir negana to, "scameris" nusprendė dar pas mus užsukt pacheatint? Ahujel "scameriukas" sakyčiau 🤔 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites