TvG^ 8 Parašė Rugpjūčio 21, 2018 Sveiki, norejau paklausti ar būtų įmanoma jog Night Elf rase gautų nerfą. Serveryje nėra daug zmonių kurie ją naudotų. bet jai kasnors ją pradeda naudoti jos tiesiog yra neimanoma išvengti. Tuo pačiu gan gadina gameplay'jų. 1 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Rugpjūčio 21, 2018 Serve pilna zmoniu kuriems ta rase uzknisa ir manau daugiau nei puse servo sutiktu net ja isimti 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Rugpjūčio 21, 2018 6 hours ago, TvG^ said: bet jai kasnors ją pradeda naudoti jos tiesiog yra neimanoma išvengti. Yra itemas atrodo pavadintas immunity necklace arba surtrumpintai lace kuris nuima visus Night Elf efektus. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Rugpjūčio 22, 2018 Pritariu aš tvg, night elfas per daug op yra. Geriau ne nerfas o vpš pašalinimas iš servo. Beto, manau dar ,kad Orchish Horde yra op. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Legit Bot ;/ 0 Parašė Rugpjūčio 22, 2018 Kaip ir pritariu,nors esu tas kuris dažnai naudoja šita rase bet manau ji yra per daug op campinti ir pnš manau jos panaikinimas butu SUPER daug kam (Bet ne man) Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites