It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Rugsėjo 19, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).Steam Community :: -Anti• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?siandien, tiesiog i publica nuejau• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?neraso• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?nuejau palost i publica ir gavau bana uz tai, kad ant sio ip turiu perma bana, tai labai idomu how. Ilgus metus bachuruose losiu, tai atejus cia bana rast kazkaip nefainai.ĮRODYMAI: Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugsėjo 19, 2021 Nori pasakyti, nė viena iš šių paskyrų tavo? https://steamcommunity.com/profiles/76561198984538238 https://steamcommunity.com/profiles/76561199199868721 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Rugsėjo 19, 2021 😄 nezinau kaip jus kartu su bachurais bendradarbiaujat, bet jau pries 3 metus buvo isaiskinta Maskui ir Pilkei, kad turiu broli. Ir taip, sios paskyros nera mano. Siaip sedziu 9 lvl faceit su 4k valandu, tam, kad masofkej bana gauciau 😄 Galit Mr.Trolio pasiklausti, pats paliudys sia situacija, bei patvirtints, kad mano vardas nera Naglis(mano brolis) Aciu uz paaiskinima, tikiuosi atitinkamai atsizvelgsit i situacija. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Rugsėjo 23, 2021 like rly hebra, sekmadieni postas parasytas, no reactions at all.... c'mon Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Rugsėjo 26, 2021 😄 okay Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Rugsėjo 29, 2021 Sorry bet deja vimo nera bachurai, nors ir bendradarbiaujame. Turetum suvaldyt mazosius broliukus, nes isileidus TAVE, gales sugryzti JIS su kitomis paskyromis. Jei taip nutiktu ir isvysiu ji serveryje, bausme bus grazinta ant IP adreso VEL, tad velgi busi blokuotas. Dabar atbaninu kadangi puikiai pamenu tave. O del lieto atsakymo, atostogauja owneris, tad nera ko pykti, visi kiti dar "vasaros" rezime :D. Gero zaidimo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
It's a wonderful life, sunshine 1 Parašė Rugsėjo 29, 2021 okay, aciu, israsysiu bratkei zuvu, jeigu megins nesamones daryt Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites