Swagger69 2 Parašė Rugpjūčio 4, 2018 Sveiki tai noriu sužinoti kodel fledgas dėjo man mute 30min.Ss,demo į komentarus numesk jei nebus.Tai warning abuse pareigom.SS kad mutei yra čia: Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Coconut 0 Parašė Rugpjūčio 4, 2018 Aš uždėjau mute nes leidai garsus (ear rape) kurie trugdė kai kuriems zaidėjams serveryje. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Rugpjūčio 4, 2018 Dabar, Coconut said: Aš uždėjau mute nes leidai garsus (ear rape) kurie trugdė kai kuriems zaidėjams serveryje. Reikia turėti įrodymus:P ss demo cituoju: Visi administratoriai privalo turėti įrodymus. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Rugpjūčio 4, 2018 Viskas tvarkoi ss i pm atsiunte esu kaltas atsiprasau uz sumaisti:P Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Rugpjūčio 4, 2018 1 hour ago, Swagger69 said: Sveiki tai noriu sužinoti kodel fledgas dėjo man mute 30min Tai ištikrūju žinojai kodėl, jei įrodymai yra. Tai taip išeina kad mute gavęs užpykai ant admino ir keršyti norėjai. Gaunasi, kad tema be reikalo kurta. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Rugpjūčio 5, 2018 Gaunasi -30 kreditų. Smagaus žaidimo. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites