Daletore 0 Parašė Birželio 28, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/pareigunasssss/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Vakar dieną tiksliai neprisimenu laiko Mepo nezinau awp only serveris.• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Console• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Situacijos nebuvo jokios, atejau diena i serveri, viskas buvo ok pasisaudziau ir t.t, paskui pradejo intikas shuda malti tai buvau atsijunges, veliau vakare jungiuos i serva ir banas uz small pp Prie failu imeciau ss kokia lentele ismete kai uzbanino 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 28, 2021 Jungeis su injected client į serverį (pajunges cheatus), mielas vaikinuk. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Daletore 0 Parašė Birželio 28, 2021 Okey, sakykim jungiaus su "cheat', nelabai žinau pagal ką sprendi čia bet ok. Tai gal galėtum įrodymus pateikti jog su chytais buvau? Nes aš nelabai matau kurioje vietoje chytinau, galit žiūrėti visus demo tos dienos kur žaidžiau, parodykit kur jums čia cheatai 3 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Birželio 29, 2021 niEko ciA nEiroDo, kA tu ciA pjAunI? aS, iSdidUs zmOgus, kUriS pasKyras kEiciu kAs 3 mEneSiUs (del savu priezasciu, tikrai ne del vacu) tiKraI niEkaDa nEcheAtiNaU. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites