shokilas 0 Parašė Birželio 17, 2021 Aš bana vimo.lt server turiu apie 6-8men ir mano mergina pradėjo žaist vimo serveryje tai norėčiau ir aš ateiti i vimo ir padėt jei žaisti aš su cheatinimu senai baiges tai jo. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Tomas 284 Parašė Birželio 17, 2021 Normaliai temą pirmą užpildyk. O jei tavo tas acc su 22 VAC tai net nevark jau. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
shokilas 0 Parašė Birželio 17, 2021 taip seniau cheatinau bet dabar pasikeites ir aš ant vimo serverio turiu bana 6-8 mėn kaip ir sakiau o mano mergina nori žaist vimo deagle srv o aš negaliu tai nervuoja nes ja visi nušauna Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
shokilas 0 Parašė Birželio 17, 2021 Sveikas gerbemas adminas, aš turiu bana vimo.lt jau 6-8men tada padariau nuo cs pertrauka kaškur 6mėn. ir tada mano mergina pradėjo žaisti vimo serveryje ir aš norėčiau kartu su ja žaisti vimo.lt serveriose. Su cheatinimu aš senai baiges tai kad necheatinsiu. kai bandau eiti i vimo rašo mano ip yra perm banintas, mano dabar steam acc : https://steamcommunity.com/profiles/76561199175074772/ Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 18, 2021 IP viešai savo geriau nerašyk.. Nemokamą unban gausi, kai banui metai bent praeis ir jeigu nerasim jokių VAC ACC ant Tavo IP. Iki tol gali išsipirkti unban jei labai nori. Kontaktus turi mano. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
shokilas 0 Parašė Birželio 23, 2021 kiek kainuoja unbanas? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 24, 2021 Rašyk į PM per diacorda. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites