Baudėjjas 2 Parašė Liepos 19, 2018 Laba vakara,hebra sitam forumui reikia forumo priziuretoju, nes realiai,atsiprasant debilu forumas,kai chat rulete raso kur nori,daro ka nori,tvarkos 0... Jeigu jus norit daugiau zmoniu cia bent tvarka darykit... Dekui Baudejas. 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DotDotDot 9 Parašė Liepos 20, 2018 Durnelis. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Liepos 20, 2018 Jei būtų geležinė tvarka ir draustume rašyti, tuomet žmonių nebūtų daugiau, atvirkščiai - žmonės nesilankytų čia. O tvarka šiaip yra, visi išsišokėliai ir spameriai su laiku būna nubausti. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Baudėjjas 2 Parašė Liepos 20, 2018 Laiku? Realiai paziurek ta tema kur reportina erika,kas ten per freeposteriai,neirode,tai rakinkit tema,o ne laukit kada laikas ateis... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kazba 1 Parašė Liepos 20, 2018 15 hours ago, Baudėjjas said: Laba vakara,hebra sitam forumui reikia forumo priziuretoju, nes realiai,atsiprasant debilu forumas,kai chat rulete raso kur nori,daro ka nori,tvarkos 0... Jeigu jus norit daugiau zmoniu cia bent tvarka darykit... Dekui Baudejas. manau, kad kiekvienas renkasi ka skaityti ar ka komentuoti jei tave tai zeidzia prasome apleisti sita foruma ir eiti ieskoti teisybes kitur. Su situo serveriu ir priziuretojais yra viskas puiku, mano manymu geriausias cs servas lietuvoj, toks grynas cs old schoolas. Taigi priziuretojai darykit ka dare, o tu kaip jau nekarta buvau parases pysk nx ( ir atleiskit mane, kad taip daznai isireiksiu, tiesiog nevietoj ir ne laiku atsirandu) 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Baudėjjas 2 Parašė Liepos 20, 2018 Kazba vanelink is cia freeposteri,tau nepriklauso sita tema,cia buvo vimo adminam... Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kazba 1 Parašė Liepos 21, 2018 17 hours ago, Baudėjjas said: Kazba vanelink is cia freeposteri,tau nepriklauso sita tema,cia buvo vimo adminam... Cia net nezinau kaip suprasti ta freeposteris reiskmia, nes nuo postu kiekio vistiek niekas nepasikeis, bet forumas yra laisvas ir neskirtomas pagal pareigas, taigi jei tu sukuriai diskusija as turiu pilna teisia savo noru isiterpti ir sukritikuoti tave Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
InvisioN TheRust.LT 16 Parašė Liepos 21, 2018 22 valandas prieš , Kazba said: manau, kad kiekvienas renkasi ka skaityti ar ka komentuoti jei tave tai zeidzia prasome apleisti sita foruma ir eiti ieskoti teisybes kitur. Su situo serveriu ir priziuretojais yra viskas puiku, mano manymu geriausias cs servas lietuvoj, toks grynas cs old schoolas. Taigi priziuretojai darykit ka dare, o tu kaip jau nekarta buvau parases pysk nx ( ir atleiskit mane, kad taip daznai isireiksiu, tiesiog nevietoj ir ne laiku atsirandu) bent karta kazka protingo pasakei 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Liepos 22, 2018 Kame esme del eriko kita kalba pirma reikia atsizvelgti kaip jis elgias su kitais serverio zaidejais jiems rodydamas ne pagarba. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kazba 1 Parašė Liepos 22, 2018 6 hours ago, Mustang said: Kame esme del eriko kita kalba pirma reikia atsizvelgti kaip jis elgias su kitais serverio zaidejais jiems rodydamas ne pagarba. Tu pats suprantai ka parasei ? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BurgerKing 6 Parašė Rugpjūčio 6, 2018 On 7/20/2018 at 1:32 PM, Kingspaw said: Jei būtų geležinė tvarka ir draustume rašyti, tuomet žmonių nebūtų daugiau, atvirkščiai - žmonės nesilankytų čia. O tvarka šiaip yra, visi išsišokėliai ir spameriai su laiku būna nubausti. Teisingai pasakyta, nes gali va seni žaidėjai sugrįžti čia, išsilieti, pasiimti VIPą ir toliau baldielint serve dviejom savaitėm nes blet visi draugai išvarė į stovyklą o tėvai neišleidžia nes sesę turi prižiūrėt, nu žinai kaip būna Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites