kaukidas 3 Parašė Gegužės 26, 2021 Laba diena, gavau discord baną šiandien nuo prižiūriotojo pavadinimu Doncė. Jis sako, kad tipo aš gavau baną, nes mano draugas apeidinėjo baną. Pirma tai nežinau kas čia per mano draugas ir ar jis mano draugas. Antra nežinau kaip tai susiję su manim ir kodėl aš turėčiau gaut baną dėl to, bet noriu gaut unbaną, nes čia mano manymu free banas. Mano discordas: kaukid#0252 6 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kaukidas 3 Parašė Gegužės 29, 2021 alioooooooo 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Gegužės 30, 2021 valioooooooo 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
A pewpew 5 Parašė Gegužės 30, 2021 ir internetas 2 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
amogussus 1 Parašė Gegužės 31, 2021 Biased esat visi jus Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
kaukidas 3 Parašė Birželio 1, 2021 kada unbana gausiu Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 1, 2021 Negausi. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites