Erikuzas 0 Parašė Liepos 17, 2018 Sparta man jau atsibodo mane pastoviai hackeriu vadina ir pravardziuoja as nehackinu tik pralenkiau ji taskais ir ji nusaunu sako kad niekad nezaidziau ir atejau nors jau kokius 4-5 menesius zaidziu. Pradziai pakenciau bet dabar jis visaip mane pravardziuoja ir tai jau igryso Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 17, 2018 Jei jau skundiesi, tai bent skųskis su įrodymais, nes dabar bereikšmis papeikimas. 3 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Liepos 17, 2018 Cia kai snd srv galvojiau prikolina bet ne posta parase Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
|:| 先生 |:| 27 Parašė Liepos 23, 2018 Sparta ne VAC bane kartais ? 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Liepos 28, 2018 On 23/07/2018 at 8:32 PM, |:| 先生 |:| said: Sparta ne VAC bane kartais ? Jeigu tu ir sėdi vac'e galima vistiek serveriuose žaisti jeigu neklystu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 28, 2018 5 valandas prieš , Phat_Kunt said: Jeigu tu ir sėdi vac'e galima vistiek serveriuose žaisti jeigu neklystu. Negalima, pas jį kitas steamas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Liepos 29, 2018 13 hours ago, IGNN1S 弐 said: Negalima, pas jį kitas steamas. Oh, gali būti.😅 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 29, 2018 1 valandą prieš , Phat_Kunt said: Oh, gali būti.😅 Ne gali, o yra Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Liepos 29, 2018 3 hours ago, IGNN1S 弐 said: Ne gali, o yra I'm sorry I was wrong my master. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 29, 2018 54 minutes prieš, Phat_Kunt said: I'm sorry I was wrong my master. 3 eurai ir pamirštu tavo klaidas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Phat_Kunt 1 Parašė Liepos 30, 2018 18 hours ago, IGNN1S 弐 said: 3 eurai ir pamirštu tavo klaidas. Taip nesitarėm. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites