IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 19, 2018 3 valandas prieš , Phat_Kunt said: Mane irgi įžeidė kelis kartus, o man tai labai nepatiko Skųstis gali visi, tačiau pateikti įrodymų niekas, nedarykit to, tai taip kvaila.. 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Liepos 19, 2018 4 valandas prieš , Kazba said: Ne tau aiskint ka man daryti kai mane uzvaldo emocijos Pagarbiai pisk nx Vel keikiesi:) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Swagger69 2 Parašė Liepos 19, 2018 8 minutes prieš, Kazba said: ir vel.... Skaityk teksta;) Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DotDotDot 9 Parašė Liepos 20, 2018 15 valandas prieš , IGNN1S 弐 said: Skųstis gali visi, tačiau pateikti įrodymų niekas, nedarykit to, tai taip kvaila.. Skutiesi kojas? 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Liepos 20, 2018 1 valandą prieš , DotDotDot said: Skutiesi kojas? depiliuoju, o tu? 1 Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Mustang 1 Parašė Liepos 22, 2018 @Kazba O be keiksmazodziu niekaip kalbet nemoki? Zmogau pagalvok kad keiksmazodziai niekur toli nenuves tau reikes darbo ieskot ateity ir ka tu pasiusi bosa i visas puses? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
DotDotDot 9 Parašė Liepos 22, 2018 4 valandas prieš , Mustang said: @Kazba O be keiksmazodziu niekaip kalbet nemoki? Zmogau pagalvok kad keiksmazodziai niekur toli nenuves tau reikes darbo ieskot ateity ir ka tu pasiusi bosa i visas puses? oho, tu protingas. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kazba 1 Parašė Liepos 22, 2018 6 hours ago, Mustang said: @Kazba O be keiksmazodziu niekaip kalbet nemoki? Zmogau pagalvok kad keiksmazodziai niekur toli nenuves tau reikes darbo ieskot ateity ir ka tu pasiusi bosa i visas puses? cia buvo tikriausiai beprasmiskiausias tavo komentaras sitame forume :DD :DDDD paskaitau ir juokas toks paiima :DD Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites