★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/id/qik_/• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Šiandien apie 22:15 aim_deagle7k Deagle only serveris• Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Anticheatas• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Po kokios savaitės dviejų pertraukos nuėjau į serverį, kartais kai paspaudžiu kairyjį klavišą pradedu insta žiūrėt į dangų. Niekada prieš tai to nebuvo. Auto banas, nežinau gal čia dėl to. Radau redite tą pačią problemą, tik ne cese. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 Ta pati problema. Taipogi buvo šis bugas ir po kelių minučių buvau išbanintas anticheato. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 Tai gal čia po ceso update'o? Nes kai jungiau cs reikėjo atnaujint. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 23, 2021 Prieš 1 Valandą, ★ Qɪᴋ said: artais kai paspaudžiu kairyjį klavišą pradedu insta žiūrėt į dangų. Niekada prieš tai to nebuvo Tau tai nutinka visur? Tiek mm, tiek kituose servuose, net ir kitame žaidime? 9 minutes prieš, Cham_as said: Ta pati problema. Taipogi buvo šis bugas ir po kelių minučių buvau išbanintas anticheato. Čia ne bugas. Tarp kitko neatsakei, kodėl tau būtent tai įvyko. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 (redaguota) Jus buvote pats paminejas ir as pranesiau, kad ne man vienam tai buvo atsitike. Įvykimo priežasties nežinojau, tad negalėjau pasakyt dėl ko man tai įvyko. Taip pat buvau nuėjas į kitus serverius, kuriuose šitos problemos neiškilo. Redaguota Balandžio 23, 2021 Cham_as Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 2 minutes ago, Bullzai said: Tau tai nutinka visur? Tiek mm, tiek kituose servuose, net ir kitame žaidime? Čia ne bugas. Tarp kitko neatsakei, kodėl tau būtent tai įvyko. Išjungiau po to csgo ir nelošiau, niekur kitur nėra problemų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 Pabandysiu kitam serveryje dm pažaist, pažiūrėsiu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 20 minutes ago, Bullzai said: Tau tai nutinka visur? Tiek mm, tiek kituose servuose, net ir kitame žaidime? Čia ne bugas. Tarp kitko neatsakei, kodėl tau būtent tai įvyko. 15 minučių dm žaidžiau, nieko nebuvo. Gal tik cs restartint reikėjo, nežinau. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 Taip pat voice chato negirdžiu serveryje, o mm girdžiu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 (redaguota) Buvau aš parestartines cs, keleta minučiu viskas vyko sklandžiai, bet poto vėl prasidėjo. Kiek žinau, žaidėjams "ups" "DeezShadow" "♣ LagunaMatata ツ" buvo lygiai tas pats su žiūrėjimu į dangų, bet bano negavo. Bano negavimo priežastis gali būti, kad jiem tai buvo tik kelis kartus. Redaguota Balandžio 23, 2021 Cham_as Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 23, 2021 1 minute prieš, Cham_as said: bet poto vėl prasidėjo. kas prasidėjo? 24 minutes prieš, ★ Qɪᴋ said: Išjungiau po to csgo ir nelošiau, niekur kitur nėra problemų. aš apskritai klausiu, ar anksčiau to nevyko ir ar vis dar nevyksta Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 Taikiklio metymas į dangų. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 8 minutes ago, Bullzai said: kas prasidėjo? aš apskritai klausiu, ar anksčiau to nevyko ir ar vis dar nevyksta Niekada nebuvo to, tik šiandien, jau sakiau. Per 15 minučių dm žaidimo nebuvo, bet gal pasisekė. O šiaip tai random crosshairą į dangų instant numesdavo lygtais kai šauni. Turbūt tas ir triggerino AC Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 12 minutes ago, Cham_as said: Buvau aš parestartines cs, keleta minučiu viskas vyko sklandžiai, bet poto vėl prasidėjo. Kiek žinau, žaidėjams "ups" "DeezShadow" "♣ LagunaMatata ツ" buvo lygiai tas pats su žiūrėjimu į dangų, bet bano negavo. Bano negavimo priežastis gali būti, kad jiem tai buvo tik kelis kartus. Man gal kokį 10 kartų taip buvo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 Dabar, ★ Qɪᴋ said: Man gal kokį 10 kartų taip buvo. Man taip pat pasikartojo tikrai daugiau nei 7 kartus. 2 minutes prieš, ★ Qɪᴋ said: Niekada nebuvo to, tik šiandien, jau sakiau. Per 15 minučių dm žaidimo nebuvo, bet gal pasisekė. O šiaip tai random crosshairą į dangų instant numesdavo lygtais kai šauni. Turbūt tas ir triggerino AC Nebuvo ir man kituose serveriuose, žaidžiau apie 30-1h. Nei bano, nei žiūrėjimo į dangų nebuvo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 23, 2021 Jūs norit pasakyt, jog daugelių žaidėjų taikinukus mėto random į viršų dabar, nors tai girdžiu pirmą kartą iš Jūsų abiejų čia? 32 minutes prieš, Cham_as said: Taikiklio metymas į dangų. Kodėl iš pradžių apie tai nieko nesakei, o po laiko ir net ne savo temoj? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 23, 2021 1 minute ago, Bullzai said: Jūs norit pasakyt, jog daugelių žaidėjų taikinukus mėto random į viršų dabar, nors tai girdžiu pirmą kartą iš Jūsų abiejų čia? Kodėl iš pradžių apie tai nieko nesakei, o po laiko ir net ne savo temoj? Aš tai nežinau, man taip atsitiko ir sukūriau postą. Demo galit pažiūrėt, pamatysit kas būna. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 Dabar, Bullzai said: Jūs norit pasakyt, jog daugelių žaidėjų taikinukus mėto random į viršų dabar, nors tai girdžiu pirmą kartą iš Jūsų abiejų čia? Kodėl iš pradžių apie tai nieko nesakei, o po laiko ir net ne savo temoj? Taip, jei reikia, dar kartą sakau, kad galiu pabandyt susisiekt su kitais žmonėm, kurie buvo apie tai man užsimine prieš man gaunant baną. Nesakiau nieko, nes jus jau buvote paminėjęs, apie ta AntiAim. Galvojau suprasit apie ką kalbu. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 2 minutes prieš, ★ Qɪᴋ said: Aš tai nežinau, man taip atsitiko ir sukūriau postą. Demo galit pažiūrėt, pamatysit kas būna. Aš irgi manau, kad turėtumet peržvelgti demo (jei įmanoma 10-20 min prieš man gaunant baną) ir paspectatinti kitus žaidėjus, ypač "ups" ir jei neklystu "M5 5UKA" Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Cham_as 2 Parašė Balandžio 23, 2021 7 minutes prieš, Bullzai said: Jūs norit pasakyt, jog daugelių žaidėjų taikinukus mėto random į viršų dabar, nors tai girdžiu pirmą kartą iš Jūsų abiejų čia? Kodėl iš pradžių apie tai nieko nesakei, o po laiko ir net ne savo temoj? Rašiau ne savo temoj, nes pamačiau, kad žmogui atsitiko ta pati problema. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 24, 2021 Tai dabar ir įpisit ignorą? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 25, 2021 Ne į tą temą atrašęs buvau. Teks luktelti kol demo pažiūrėsime. Valandų mažai abu turit, kreditingumo praktiškai neturit, o AC kol kas dar nebuvo nekaltų užbaninus. Žinoma viskam pirmas kartas būna. Tačiau pasiklausiu skaičiais iki kol bus išsiaiškinta. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 25, 2021 Nu jei į mano inv pažiūrėtum tai turiu 180 eurų peilį ir 40 eurų m4. Sakyčiau neverta rizikuot cheatint 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 25, 2021 14 minutes ago, SilverGat said: Yra zmoniu vac bana gaunaciu su tukstanciais euru vertu invenotriu. Anticheatas nebanina random zmoniu ir kolkas tai yra pirmas forum postas apie sita varijanta + ant csgo nera jokiu glitchu ar ko ,kad ekranas pradetu zeti i virsu ,nebent supisi kaska ant csgo scriptu bandydamas padaryti no recoil ir pamirsti prideti minusa prie recoil skaiciaus .Vietoi -999999 buvai parases 99999 ir anticheat pagavo suspicious camera movment. Nebesvaik, koks tau norecoil? Kam man no recoil and deagle? :DD Taip pat tik random taip atsitikdavo, ne kiekvieną kart iššaunant. Demo pažiūrės ir unbanins. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
★ Qɪᴋ 0 Parašė Balandžio 27, 2021 Mačiau unbaninot žmogų kuris vėliau sukūrė temą. Kada mano unbanas? 😄 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites