RoKaSS 0 Parašė Balandžio 11, 2021 (redaguota) • Jūsų Steam profilio linkas (nuoroda).https://steamcommunity.com/profiles/76561199009307181• Kada, kuriam mape ir kuriame serveryje nubaudė?Training Surf| No-Jail & Respawn !ws !gloves mape surf ski 2. • Jeigu žinote, kuris Admin nubaudė?Ne nežinau neatsimenu gerai jo nick.• Kokia buvo situacija ir kas vyko prieš gaunant bausmę?Aš normalei surfinau ir vienas žmogus sako, sakė adminui kad aš nauduoju cytus ar ka ten ir boom dave man bana o aš jau ilga laika ten žaidžiu ir nenauduoju cytu ypač ant cs go. Redaguota Balandžio 12, 2021 RoKaSS Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
JeffKiller 1 Parašė Balandžio 11, 2021 chop chop rašyti kaip reikia, o ne kaip nori. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Balandžio 12, 2021 @JeffKiller chop chop, užpildė normaliai. 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
JeffKiller 1 Parašė Balandžio 12, 2021 Shit, chop chop, labai sori Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
JeffKiller 1 Parašė Balandžio 12, 2021 Pala jis padarė prieš septynes valandas chop chop neatsiprašau Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Deivius1 703 Parašė Balandžio 13, 2021 atbanintas Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites