wokeN 3 Parašė Birželio 27, 2018 Laba diena šiandien 2018-06-27 buvau užbanintas CS:GO training serveryje nuo specadmino th0r, taipogi daug kitų žaidėjų buvo užbaninta nuo šio asmens. Unban pls:) 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Dziga 23 Parašė Birželio 27, 2018 Same.. Dave bana 30min ant wc3 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Birželio 27, 2018 Sveiki norejau pridurti kad isbanino puse serverio Vel man dziga nu daug zmoniu , buvau isejas pavalgyti gryzes pamaciau kad esu uzbanintas... 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Guest Parašė Birželio 27, 2018 Man buvo tas pats. IGN: earrape.exe. Šis adminas pasakė, kas mane nužudys gaus perm. Na, žaidėjai nekreipė dėmėsio, bet po to jis ištikrūjų užbanino pusę žaidėjų. Manau šis asmuo turėtų būti užbanintas, o mes atbaninti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Jack Daniels 0 Parašė Birželio 27, 2018 As taipogi buvau uzbanintas permanently. Serveryje zmones nieko blogo nedare ir taisykliu nepazeidinejo. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
GarklOn 15 Parašė Birželio 27, 2018 Zodziu as iskart po incidento parasiau Priziuretojui Kingspaw jog ateitu ir ta zmogu isbanintu taigi zmones kurie gavo ban bus unban'inti o kaltininkas jau yra perma ban'intas. 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Kingspaw 205 Parašė Birželio 27, 2018 Bus atbaninti visi gavę baną iš oro, o adminas uždėjęs banus pats jau yra užbanintas. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Beerus 41 Parašė Birželio 27, 2018 Just now, GarklOn CSOFFER.ME said: Zodziu as iskart po incidento parasiau Priziuretojui Kingspaw jog ateitu ir ta zmogu isbanintu taigi zmones kurie gavo ban bus unban'inti o kaltininkas jau yra perma ban'intas. dekui Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 27, 2018 Visi buvo atbaninti. Atsiprašome už visus nesklandumus sukeltus šio... Malaletkos. Smagaus žaidimo. 1 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites