Laukine Asmeralda 0 Parašė Birželio 23, 2018 Kas galite pasakykit ką kalima daryti su hlstatsx kreditus? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 23, 2018 Atrodo, lyg pakomentavai mano temą, bet vis tiek kuri bereikalingas temas... http://vimo.lt/topic/350-gidas-vip-narystė-už-forumo-kreditus/ Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Laukine Asmeralda 0 Parašė Birželio 23, 2018 Ten neparašyta ką galima daryti su hlstatsx kreditais Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 23, 2018 1 valandą prieš , Laukine Asmeralda said: Ten neparašyta ką galima daryti su hlstatsx kreditais aš neįsivaizduoju, apie kokius tu hlstatsx kreditus kalbi? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Laukine Asmeralda 0 Parašė Birželio 23, 2018 28 minutes prieš, IGNN1S 弐 said: aš neįsivaizduoju, apie kokius tu hlstatsx kreditus kalbi? Juk pats atsakiai Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xEon 89 Parašė Birželio 23, 2018 Ten ne kreditai, o taškai, kuriais nustatoma 1, 2, 3 vieta servery (top 3 žaidėjai). Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Laukine Asmeralda 0 Parašė Birželio 24, 2018 Tai ką galima daryti su tais taškais? Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Birželio 24, 2018 19 minutes prieš, Laukine Asmeralda said: Tai ką galima daryti su tais taškais? Nieko, kylant taškams, kyla ir tavo pozicija (serveryje savo poziciją pamatyti gali, parašęs į chatą - place), jeigu tavo pozicija mėnesio gale 1, 2 arba 3, tai gali laimėti administratoriaus statusą, arba VIP narystę. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BurgerKing 6 Parašė Rugpjūčio 6, 2018 karoce gali but kaip as, saibas prageri ant vipo neber net, zodziu pasiemi ir rasai tam tikrus postus ant temu bet protingai taip su stileku krc, nu zodziu pagauni kampa vaikel eik prie darbo Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Big Chungus 0 Parašė Vasario 19, 2019 Iš kreditų galima pirkti VIP/ADMIN Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
xFluxツ 0 Parašė Gegužės 5, 2019 su kreditais galima nusipirkti VIP privilegija Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites