BoyNewToy 2 Parašė Birželio 15, 2017 Man nupirko vip zaidejas "GarklOn" pirmadieni 16:54 paskutiniai skaiciai numerio 507, tekstas - VimoVipGo (mano ip adresas kuris pasibaigia su 31 Mano steam http://steamcommunity.com/id/BoyNewToy/ Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 15, 2017 Kur jūs matėt parašyta, jog tekstas būtent toks turėjo būt? Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
BoyNewToy 2 Parašė Birželio 16, 2017 Tai reiskias reikejo rasyti VimoVipGoA o jei gavai uzmokejima galetum uzdeti? Tekstas buvo parasytas "VimoVipGo x" <- sitas x mano ip adresas kuris pasibaigia su 31. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 16, 2017 Šiandien vakare bus sutvarkyta jau. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Bullzai 723 Parašė Birželio 16, 2017 Privilegijos užmestos. Smagaus žaidimo. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
IGNN1S 弐 301 Parašė Rugsėjo 23, 2017 Tema rakinama, nebeaktyvi diskusijoms. Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites