ArijusIDK 0 Parašė Sausio 29, 2021 (redaguota) as esu uzmutintas uz nieka yuor muted from SourceComms raso Esu visam serveri zinomas kaip vienas is aktyviausiu zaideju top 3 zinovas kaipVimo -Katinas- Redaguota Sausio 29, 2021 ArijusIDK 2 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Erniux 30 Parašė Sausio 29, 2021 Sveikas, gal galėtumėt prisistatyt? Steam profili pateikti ar dar kažkokios informacijos, kad būtų galima jus susirasti. Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Maksim:D 2 Parašė Sausio 29, 2021 jei neklistu as tave uzmutinou n15 . ip nematou Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Erniux 30 Parašė Sausio 29, 2021 (redaguota) Kiek matau jūs esate užtildytas dėl N-15, prašau susisiekti su vienu iš prižiurėtojų ir jiems įrodykite, kad turite 15m. Mūsų discord'as (https://discord.gg/GCX6weZn) Redaguota Sausio 29, 2021 Erniux 1 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ECHO 164 Parašė Sausio 29, 2021 Čia gali tik padėt tau mute davusio prižiūrėtojo žodis @Someone Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Someone 18 Parašė Sausio 29, 2021 Serve jau kalbejau su juo, sake 15 neturi ir greit nebus. taip kad teks islaukti kol pasibaigs mute Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
ArijusIDK 0 Parašė Vasario 1, 2021 On 2021-01-29 at 22:32, Someone said: Serve jau kalbejau su juo, sake 15 neturi ir greit nebus. taip kad teks islaukti kol pasibaigs mute bus man kovo 16 15 Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites
Someone 18 Parašė Vasario 1, 2021 Nesijaudink mute baigsis uz 8 dienu. Tai galesi kalbet vel kai sueis 15 metu Cituoti Dalintis šį pranešimą Link to post Share on other sites